Löydä ohjelmistoja

Selaa kategorioita

Kaikki integraatiot

Tehosta yrityksesi toimintaa sopivilla ohjelmisto-integraatioilla.

Järjestä:

Qred

Kampanja-alennus! Qred tekee yritysrahoituksesta yksinkertaista ja tuo sen yhä useamman yrityksen saataville.


Easoft

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on yritysten projektinhallintatyökalu, joka tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen.


Fikuro

Helppokäyttöinen ja selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille, jotka valmistavat ja kokoonpanevat tuotteita.


Lenio TOP

Lenio TOP tarjoaa työkalut koko henkilökunnalle töiden, työajan ja näihin liittyvän tiedon suunnitteluun, keräämiseen ja hyödyntämiseen.


Artio Oy

Magento-Netvisor Connector on Magento-laajennus, joka yhdistää Magento-verkkokaupan ja Netvisor-taloushallintaohjelmiston.


AutoFutur

AutoFutur- toiminnanohjausjärjestelmät on suunnattu kaikille autoalan jälkimarkkinan yrityksille: korjaamoille, varaosaliikkeille, merkkikorjaamoille ja kolarikorjaamoille.


Zerowaste

Toimivat ja nykyaikaiset ympäristöhuollon sovellukset sekä kustannustehokkaat ratkaisut kiinteistöjen ympäristötiedon keräämiseen.


Visma Manager

Visma Manager on maksuton mobiilisovellus ostolaskujen käsittelyyn. Sovelluksen avulla ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen onnistuu mobiilisti missä vain.


Jeemly

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille, jotka uskaltavat unelmoida suuria.


Kasperi

Kasperi on kaikille toimialoille soveltuva ratkaisu poistolaskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan. Ohjelmaa käyttää lähes 2000 yritystä.


KIVI

Kiinteistönvälitysjärjestelmä KIVI on netissä toimivien kiinteistönvälitysjärjestelmien markkinajohtaja.


Lunni

CRM, jolla organisoit myynnin helposti matkapuhelimestasi. Tehokkuutta tarjousten tuotantoon. Huikea vuorovaikutteinen tarjousprosessi!


Maxtech

Maxtechin työtä helpottavat ratkaisut: toiminnanohjausjärjestelmä (erp), työajanseuranta, työvuorosuunnittelu, rakennusalan kulunvalvonta…


Tuntinetti

Tuntinetti on toimiva, monipuolinen ja luotettava. Kerää työtunnit talteen. Myös vuorosuunnittelu, ja laskutusaineisto tuntien perusteella.