Löydä ohjelmistoja

Selaa kategorioita

Kaikki integraatiot

Tehosta yrityksesi toimintaa sopivilla ohjelmisto-integraatioilla.

Järjestä:
Store

BI Book

Automatisoi Netvisor-raportointisi visuaalisille Power BI -dashboardeille napin painalluksella. Luo, muokkaa ja jaa kaikki raporttisi hetkessä!


FabricAI

FabricAI on kirjanpidon tekoäly, jonka avulla kirjanpitäjä voi säästää jopa 40 tuntia työaikaa kuukaudessa. Tekoäly käsittelee ostolaskut automaattisesti (tiliöinti, dimensiointi, alv-käsittely, kirjauskuukausi, reititys) ja vie ne suoraan kirjanpitoon ilman kirjanpitäjän huomiota. Suosittu käyttöliittymä helpottaa työskentelyä ja parantaa tyytyväisyyttä.


MyCashflow

MyCashflown avulla myyt enemmän verkossa ja myymälässä. Monipuolinen palvelu sisältää kaiken verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään.


Qred

Kampanja-alennus! Qred tekee yritysrahoituksesta yksinkertaista ja tuo sen yhä useamman yrityksen saataville.


Easoft

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on rakennus- ja saneerausyritysten projektinhallintatyökalu liiketoiminnan tehostamiseen.


Fikuro

Helppokäyttöinen ja selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille, jotka valmistavat ja kokoonpanevat tuotteita.


DomaCare

DomaCare on hoiva-alan monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Työvuorosuunnittelun ja tiedon jaon lisäksi DomaCare automatisoi laskutuksen lähes täysin.


Ajas

Ajas -järjestelmillä hoidat pienen ja keskisuuren yrityksen ajanvarauksen, laskutuksen ja asiakastietojen kirjaamisen.

Store

Visma Duetto

Sähköiset perintäpalvelut ja henkilökohtainen asiantuntijapalvelu – perintätoimisto yli 25 vuoden kokemuksella


Lenio TOP

Lenio TOP tarjoaa työkalut koko henkilökunnalle töiden, työajan ja näihin liittyvän tiedon suunnitteluun, keräämiseen ja hyödyntämiseen.


Entré

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä LVI-, sähkö-, kylmä-, huolto- ja rakennusaloille. Palveluun kuuluu myös mobiilisovellus.


AutoFutur

AutoFutur- toiminnanohjausjärjestelmät on suunnattu kaikille autoalan jälkimarkkinan yrityksille: korjaamoille, varaosaliikkeille, merkkikorjaamoille ja kolarikorjaamoille.


Zerowaste

Toimivat ja nykyaikaiset ympäristöhuollon sovellukset sekä kustannustehokkaat ratkaisut kiinteistöjen ympäristötiedon keräämiseen.


Admicom Flex

Admicom Flex on ketterä ja integroituva ratkaisu erityisesti liikkuvan huolto- ja asennustyön tehtävienhallintaan ja toiminnanohjaukseen.  Flex on integroitu kattavasti Netvisoriin ja LVISNetiin.


Visma Manager

Visma Manager on maksuton mobiilisovellus ostolaskujen käsittelyyn. Sovelluksen avulla ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen onnistuu mobiilisti missä vain.


eTasku

Ota eTasku käyttöön ja lähetä yrityksesi kirjanpitoaineisto sähköisesti kirjanpitäjällesi.


Intrum

Meiltä saat käyttöösi monipuoliset luotonhallinnan palvelut kuten luottotiedot, laskutuksen ja saatavien hallinnan.


Tampuuri

Integraatioratkaisu mahdollistaa viitteiden ja maksujen välittämisen Netvisorin ja Tampuurin välillä, niin että asiakas ei tarvitse erillistä maksuliikenneratkaisua.


Lime CRM

LIME CRM on helppokäyttöinen CRM-järjestelmä, jolla saa kattavan kuvan yrityksen asiakastiedoista.

CRM

Lunni

CRM, jolla organisoit myynnin helposti matkapuhelimestasi. Tehokkuutta tarjousten tuotantoon. Huikea vuorovaikutteinen tarjousprosessi!


Maxtech

Maxtechin työtä helpottavat ratkaisut: toiminnanohjausjärjestelmä (erp), työajanseuranta, työvuorosuunnittelu, rakennusalan kulunvalvonta…