Ecom

Suomen suosituin taloushallinnon ohjelmisto talotekniikka-alalle

Ecom on talotekniikka-alalle varta vasten kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, joka taipuu monen kokoisille yrityksille. Ecomista on saatavilla kaksi erikokoista kokonaisuutta, juuri sinun yrityksesi käyttötarpeen mukaan.

Kaikkiin ohjelmistopaketteihin kuuluu Ecomin hinnastopalvelu, veloitukseton puhelintuki, etätuki ja ohjelmistopäivitykset. Tutustu myös lisäpalveluihimme.


Ecom Basic

Kaikki mitä tarvitset pk-yrityksen talouden ja töiden seurantaan: mm. laskutus, ostolaskut, verkkolaskutus, lähetteet, asiakas- ja tuoterekisterit. Ecom Basic on perustyökalupakki, jolla pystyt varmistamaan hyvän taloushalinnan yrityksessäsi.


Ecom Plus


Ecom Plus kasvaa isoonkin tarpeeseen. Talouden ja töiden seurannan lisäksi sillä hoituu mm. projektien hallinta, tarjouslaskenta ja palkanlaskenta. Ecom Plussaa käytetään isompien kokonaisuuksien hallintaan ja se sisältää kattavan valikoiman rakennus-, LVI- ja sähköalan tarpeisiin suunniteltuja ominaisuuksia.

Miksi Ecom?

  1. Ecom on valmis ohjelmisto, joka on ollut pitkään markkinoilla. Asiakkaana saat omaa tarvetta vastaavan kokonaisuuden, jolloin et joudu maksamaan turhista toiminnoista.
  2. Ecomin mukana tulee myös alansa ja ohjelmistonsa tunteva käyttötuki. Saat apua ohjelmistoon ja vastauksia alan taloushallinnon käytäntöihin.
  3. Ecom ohjaa järkeviin taloushallintaprosesseihin, mutta ei pakota sinua kaavamaisiin käytäntöihin.


Ecom–Netvisor-integraatio

Ecom–Netvisor-rajapinnan kautta siirtyy asiakkaan kauden päätösaineisto. Kuun lopussa siis kirjanpitäjä, tai asiakas itse, tekee kauden päätöksen, ja aineisto siirtyy automaattisesti Ecomista pääkirjanpidon ohjelmaan.  Käytännössä kaikki laskut ja suoritukset siirtyvät tuolloin yhtenä muistiotositteena, jonka liitteenä on myös PDF-muotoiset kirjanpitopäiväkirjat. Siirrettävä muistiotosite sisältää tiliöintejä, joilla on tekstikommenttina tositetason yksilöintitietoja (laskun numero, asiakas ja päiväys).

Tietojen sähköinen siirto vapauttaa kirjanpitäjltä tietojen käsinsyöttöön käytettävän ajan tuottavampaan työhön ja näin säästytään myös näppäilyvirheiltä.

Rajapinta avataan Ecomin asiakaspalvelussa. Ota siis yhteyttä osoitteeseen: [email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.