Tehosta liiketoimintaasi ohjelmisto-integraatioilla

Säästä aikaa, automatisoi manuaaliset työvaiheet ja kasvata liiketoimintaa. Valitse yrityksellesi sopivimmat integraatiot Marketplacesta.

Selaa kategorioita

Suosituimpia ohjelmistoja

Katso kaikki ohjelmistot

DomaCare

DomaCare on hoiva-alan monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Työvuorosuunnittelun ja tiedon jaon lisäksi DomaCare automatisoi laskutuksen lähes täysin.


Easoft

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on rakennus- ja saneerausyritysten projektinhallintatyökalu liiketoiminnan tehostamiseen.


Entré

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä LVI-, sähkö-, kylmä-, huolto- ja rakennusaloille. Palveluun kuuluu myös mobiilisovellus.


FabricAI

FabricAI on kirjanpidon tekoäly, jonka avulla kirjanpitäjä voi säästää jopa 40 tuntia työaikaa kuukaudessa. Tekoäly käsittelee ostolaskut automaattisesti (tiliöinti, dimensiointi, alv-käsittely, kirjauskuukausi, reititys) ja vie ne suoraan kirjanpitoon ilman kirjanpitäjän huomiota. Suosittu käyttöliittymä helpottaa työskentelyä ja parantaa tyytyväisyyttä.


AutoFutur

AutoFutur- toiminnanohjausjärjestelmät on suunnattu kaikille autoalan jälkimarkkinan yrityksille: korjaamoille, varaosaliikkeille, merkkikorjaamoille ja kolarikorjaamoille.

Uusimmat ohjelmistot

Katso kaikki ohjelmistot

Onesaler

Pipedrive CRM on helppokäyttöinen ja suosittu myynnin ja asiakashoidon työkalu. Pipedriven ja Netvisorin välille on tarjolla Onesalerin toteuttama integraatio. Onesalerilta saat myös Pipedriven käyttöönottoineen.


TuloPOS

Ravintola-alan ammattilaisten luoma TulosPOS -kassajärjestelmä on suunniteltu nimenomaan ravintola-alan tarpeisiin mahdollisimman intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi.

Kokeile BI Bookia ilmaiseksi

BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka luotiin helpottamaan raporttien hallintaa ja niiden jakamista, sekä keskittämään tärkeimmät näkymät yrityksestänne yhteen selkeään portaaliin.

Selaa integraatioita toimialoittain

Voit etsiä yrityksellesi sopivia ohjelmisto-integraatioita myös toimialoittain.

Sosiaali- ja terveysala

Ohjelmistoala

Kuljetus- ja logistiikka

Store-tuotteet - Käyttöön napin painalluksella!

Katso kaikki ohjelmistot
Store

BI Book

Automatisoi Netvisor-raportointisi visuaalisille Power BI -dashboardeille napin painalluksella. Luo, muokkaa ja jaa kaikki raporttisi hetkessä!

Store

Visma Duetto

Sähköiset perintäpalvelut ja henkilökohtainen asiantuntijapalvelu – perintätoimisto yli 25 vuoden kokemuksella