Netvisor taloushallinto – optimaalinen valinta sosiaali- ja terveysalalle

Netvisor on oiva valinta sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Ohjelmisto täyttää alan pienempien yritysten tarpeet valmiina pakettina sekä isommille toimijoille Netvisorissa on markkinoiden laajin pilvipohjainen rajapinta, jonka ansiosta ohjelmiston liitettävyys muihin ohjelmistoihin on helppoa.

Jo yli 1000 sosiaali- ja terveysalan yritystä on valinnut Netvisorin

Netvisorin ominaisuudet vastaavat SOTE-alan tarpeita

Sosiaali- ja terveysalalla tärkeää on tietojen turvallinen käsittely, johon Netvisorin vahva tunnistautuminen, käyttöoikeuksien hallinta sekä turvallinen arkistointi tarjoavat ratkaisun. Netvisorin sopimus- ja kuluttajaverkkolaskutus sekä korkea automaatio vastaavat niin ikään erinomaisesti alan vaatimuksiin. Markkinoiden laajimman pilvipohjaisen rajapinnan ansiosta yritykset voivat liittää lähes minkä tahansa tukijärjestelmän Netvisoriin.

  • Turvallinen arkistointi
  • Sopimus- ja kuluttajaverkkolaskutus (btoc)
  • Monipuolinen raportointi
  • Vahva tunnistautuminen
  • Laskentakohteiden hallinta
  • Automaatio minimoi virheen riskin
  • Helppokäyttöinen
  • Mobiili työajankirjaus
  • Markkinoiden paras liitettävyys

Integraatioiden avulla saimme automatisoitua mm. laskutuksen haluamallamme tavalla. Olemme olleet tähän ratkaisuun erittäin tyytyväisiä.

Taina Kilponen, KK-Verve

Blogi: Netvisor toi valtakunnallisen yrityksen hallintoon selkeyttä

Valmiita Netvisor-integraatioita SOTE-alalle

Acute

SaaS-sovellusvuokrauksella toimitettava selainpohjainen Acute on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja Kanta-sertifioitu potilastietojärjestelmä. Acute on suunniteltu helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten päivittäistä työtä.

Lue lisää Acutesta

DomaCare

DomaCare on sosiaali- ja terveysalalle kehitetty helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmän avulla tehdään päivittäiset hoitotyön kirjaukset ja raportit, sekä tarvittavat suunnitelmat. Laskutus hoituu järjestelmän kautta automatisoinnin avulla helposti ja nopeasti.

Lue lisää DomaCaresta

FastROI HILKKA

FastROI HILKKA® on hoitotyön ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty mukautuva toiminnanohjausjärjestelmä. FastROI HILKKA® -toiminnanohjausjärjestelmä palvelee niin hoiva-alan asumispalvelu- ja kuntoutusyksiköitä kuin kotiin annettavien palveluiden tarjoajiakin.

Lue lisää Fastroi Hilkasta

Netvisoriin on integroitu yli 200 ohjelmistoa, joiden joukosta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen haasteeseen. Terveysalalle Netvisorin integraatiovalikoimasta löytyy optimaalisia ratkaisuja esimerkiksi työajanseurantaan sekä raportointiin.

“Automaatio säästää aikaa tekemisestä, tarkistuksista ja virheiden korjaamisesta”

Irina Kurkela, Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry

Blogi: Ohjelmistona se on Mersu – Netvisor selkeytti palvelutalon taloushallintoa

Netvisor ei ole vielä käytössä?

Kokeile Netvisoria maksutta

Nopea ja vaivaton kokeilla. Saat Netvisorin koekäyttöön 2 minuutissa. Koekäyttö ei vaadi maksutietoja eikä asennuksia. Lue lisää Netvisorista ja kokeile palvelua ilmaiseksi.