DomaCare

DomaCare on helppokäyttöinen ja monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti hoiva- ja sosiaalialan tarpeisiin. DomaCare mahdollistaa helpon rakenteisen kirjaamisen, RAI-toimintakykyarvioiden täyttämisen järjestelmän sisällä ja niiden pohjalta laaditun palveluiden toteuttamissuunnitelman seurannan osana asiakkaan arkea. Käyttäjiimme kuuluu erikokoisia toimijoita useilta sosiaalialan sektoreilta yksinyrittäjistä suurimpiin alan toimijoihin.

DomaCare soveltuu kotipalveluyrityksille ja asumispalvelua tuottaville yksiköille sekä päivä- ja työtoimintaan. DomaCare mahdollistaa asiakastietojen reaaliaikaisen käsittelyn kaikilla asiakastyön osa-alueilla.

DomaCaresta voidaan lähettää mm. myyntilaskut suoraan Netvisoriin kirjanpidon tiedot mukaanlukien. Saumaton integraatio mahdollistaa laskutuksen seurannan ja talouden sekä tuottavuuden seurannan siirtymisen seuraavalle tasolle!

BLOGI: Automaatio vapauttaa aikaa hoitotyöhön – pienessä hoivakodissa palvelu on hyvin henkilökohtaista

Pyydä esittely

Lue lisää DomaCaresta

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen
Asiakastiedot ja -tehtävät
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.