Näin Marketplace toimii

Netvisorin ohjelmisto-integraatioiden käyttöönotto onnistuu vaivattomasti. Löydät Marketplacesta myös Netvisor-tilitoimistot, joille voi jättää tarjouspyynnöt sivujemme kautta.

Kuinka saan ohjelmiston integroitua Netvisoriin?

Löydät Netvisor Marketplacesta käyttöönotoltaan kahdenlaisia integraatioita:

1) Store-kumppanit

Mikäli ohjelmistossa on Store-merkintää, tällöin palvelu on online-käyttöönotettavissa: saat integraation käyttöösi kirjautumalla Netvisoriin ja siirtymällä Netvisor Storeen.

Storessa voit klikata integraation käyttöösi, jolloin palvelu kytkeytyy päälle muutamassa minuutissa.

2) Tuotteistetut integraatiot

Mikäli ohjelmistossa ei ole Store-merkintää, saat ohjelmiston integroitua Netvisoriin seuraavin eri tavoin:

a) Jätä yhteydenottopyyntö ohjelmiston toimittajalle.

b) Ole suoraan yhteydessä ohjelmistointegraation toimittajaan, jonka yhteystiedot löydät integraation esittelyn lopusta.

Näin helppoa se on –
Esimerkki integraation käyttöönotosta

Yritys X etsii toimintansa tehostamiseen raportointipalvelua.

Yritys X klikkaa ohjelmistot-sivulla “Raportointi & BI” kategoriaa, jolloin näkyville tulevat kaikki Netvisorin raportointi ja BI integraatiot. Ohjelmistojen joukosta Yritys X kokee Financial Overview -integraation sopivimmaksi yrityksen tarpeisiin.

Financial Overview:ssa on Store-merkintä, mikä tarkoittaa että yritys saa käyttöönsä ohjelmiston suoraan Netvisorista (kirjaudu Netvisoriin → Store → Laajennokset). Storessa Yritys X näpäyttää Financial Overview´n käyttöönsä, jolloin ohjelmisto kytkeytyy päälle muutamassa minuutissa.

Mikäli Store-merkintää ei olisi. Jättäisi Yritys X integraation toimittajalle yhteydenottopyynnön Marketplacen Financial Overview -sivulta. Yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen integraatiokumppani tulee kontaktoimaan yritystä ja he yhdessä sopisivat mm. integraation käyttöönoton aikataulusta sekä laskutusta koskevista käytännöistä.