Näin Marketplace toimii

Netvisor Marketplacesta löydät sekä ohjelmisto-integraatiot että Netvisor-tilitoimistot. Tällä sivulla kerromme, kuinka voit ottaa ohjelmisto-integraatiot käyttöösi sekä kuinka voit lähettää tarjouspyyntöjä tilitoimistokumppaneillemme.

Kuinka saan ohjelmiston integroitua Netvisoriin?

Marketplacessa on kahdenlaisia integraatioita.

1) Store-kumppanit

Store-kumppanit tunnistaa Store-merkinnästä integraation oikeassa yläkulmassa. Tällöin palvelu on online-käyttöönotettavissa ja tuotteen saa otettua käyttöön kirjautumalla Netvisoriin ja ottamalla integraation käyttöön Netvisor Storessa. Store-tuotteiden aktivointi vie vain muutaman minuutin.

2) Tuotteistetut integraatiot

Mikäli ohjelmistossa ei ole Store-merkintää, saat ohjelmiston integroitua Netvisoriin seuraavin eri tavoin:

a) Jätä yhteydenottopyyntö ohjelmiston toimittajalle.

b) Ole suoraan yhteydessä ohjelmistointegraation toimittajaan, jonka yhteystiedot löydät integraation esittelyn lopusta.

Tutustu ohjelmisto-integraatioihin

Näin helppoa se on –
Esimerkki integraation käyttöönotosta

Yritys etsii toimintansa tehostamiseen rahoituspalvelua

Yritys tutustuu Marketplacen ohjelmistot-sivulla rahoituskategoriaan, jostä näkee kaikki Netvisorin rahoitusintegraatiot. Ohjelmistojen joukosta hän valitsee OP Laskulainan, sillä se sopii parhaiten yrityksen tarpeisiin.

OP Laskulainassa on Store-merkintä, joten sen saa aktivoitua käyttöönsä suoraan Netvisorista. Storessa yritys napauttaa integraation käyttöönsä, jolloin ohjelmisto aktivoituu muutamassa minuutissa.

Mikäli Store-merkintää ei olisi, yritys jättäisi yhteydenottopyynnön toimittajalle integraation omalla Marketplace-sivulla. Tällöin he voivat sopia käyttöönottoon liittyvistä käytännöistä yhdessä.

Netvisor ei vielä käytössä? Kokeile Netvisoria maksutta!

Kokeile Netvisoria nopeasti ja vaivattomasti. Saat Netvisorin koekäyttöön 2 minuutissa. Koekäyttö ei vaadi maksutietoja tai asennuksia. Jo yli 25 000 yritystä käyttää Netvisoria!