BI Book

BI Book visuaaliseen ja reaaliaikaiseen raportointiin

BI Book on visuaalinen raportointityökalu, joka auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä liiketoimintasi tueksi ajantasaiseen dataan perustuen. Se hakee raportoitavan datan suoraan Netvisorista sekä muista käyttämistäsi järjestelmistä ja esittää sen visuaalisina dashboardeina.

BI Book tarjoaa helpon tavan saada BI-raportointi käyttöön yli 50 järjestelmän osalta ilman laajoja käyttöönottoprojekteja tai koodaustaitoja. Sen käyttöönotto Netvisor Storesta onnistuu kolmella klikkauksella.

Yksityiskohtaiset raportit vaivattomasti hallitukselle ja muille sidosryhmille

BI Bookista löytyy useita valmiita raporttipohjia niin talousraportoinnin kuin HR-raportoinnin tarpeisiin. Työkalulla pystyt luomaan nopeasti hallitusvalmiit raportit sekä tarpeisiinne kustomoidut taseet ja tuloslaskelmat muutamissa minuuteissa.

Voit rakentaa myös helposti esimerkiksi tarkempaa projektiseurantaa projektipäälliköille ja yhdistää dataa Netvisorista ja yli 50 muusta järjestelmästä.

Rakenna yksilöllisiä mittareita ja poraudu syvälle dataan

BI Bookilla voit kustomoida raportteja laskennan, visualisointien, teemojen ja kielivaihtoehtojen osalta. Raporttien dataa voidaan suodattaa erilaisten filtterien avulla, joita käyttäjä pystyy itse asettamaan ja muokkaamaan. BI Book mahdollistaa visuaalisten raporttien dataan porautumisen aina tositetasolle asti.

Budjettien ja ennusteiden lisääminen

Voit lisätä ennusteita ja budjetteja helposti BI Bookiin esimerkiksi Excelien ja muiden tiedostomuotojen avulla. Jos Excelien pyörittely ei ole sinun juttusi, voit tehdä budjetointia myös BI Bookin omalla sisäänrakennetulla budjetointityökalulla.

Raporttien jakaminen muutamissa sekunneissa

BI Bookissa pystyt hallinnoimaan käyttoikeuksia niin käyttäjä- kuin raporttitasolla. Pystyt jakamaan raportit hetkessä sekä organisaatiosi jäsenille että sen ulkopuolisille henkilöille.

Datan Siirtäminen BI Bookista Exceliin

BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua myös suoraan Exceliin napin painalluksella. Voit hakea Exceliin kaikki BI Bookissa olevat tiedot kuten, esimerkiksi pääkirjan. Näin voit käyttää Exceliä monipuolisempien raporttien luomiseen.

Lue lisää BI Bookin Netvisor-integraatiosta ja varaa 30 min demo. Tai ota BI Book veloituksetta kokeiluun suoraan Netvisor Storesta. 

Kokeile BI Bookia kuukausi veloituksetta ilman sitoumuksia

⦁ Kirjaudu Netvisoriin sisään

⦁ Siirry Netvisor Storeen

⦁ Klikkaa yläpalkista “Laajennokset” (kohta 1)

⦁ Valitse aukeavasta näkymästä Laajennokset-välilehti (kohta 2)

⦁ Aktivoi BI Book napsauttamalla BI Bookin kohdalta käytössä-nappi päälle (kohta 3)

Palvelu ohjaa aktivoinnin loppuvaiheessa näkymään, jonka oikeassa yläkulmassa on kaksi kirjautumisvaihtoehtoa. Kirjaudu palveluun sisään omalla työsähköpostillasi joko Microsoftin tai Googlen authentification avulla. Aktivointi vaatii sisäänkirjautumisen lopuksi. Ilman sisäänkirjautumista aktivointi pitää tehdä uudelleen.

VARAA ILMAINEN ESITTELY! TEE VARAUS

Yhteyshenkilö

Jonathan Teir

+358 44 272 3224

[email protected]

Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

Netvisorin hinnaston mukaan liikevaihtoluokittain, alkaen 75 € / kk.

Kategoriat:
Raportointi & BI Talous
Lisätietoa:

BI Book

KYSY LISÄTIETOJA

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.