Saat BiBookin käyttöösi parilla klikkauksella Netvisor-Storesta!

BiBook

Rakennamme teille automaattisesti päivittyvän BI-raportoinnin napin painalluksella!

BiBook on raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia. Renance on kehittänyt BiBookin pitkällisen työn tuloksena, ja tähän pohjautuen haluammekin tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden implementoida helposti nykyaikainen BI-raportointi omaan organisaatioonsa, jolloin yrityksen datasta on mahdollista saada suurin hyöty.

BiBook-portaali, joka pohjautuu Microsoftin Power BI-tuotteeseen, tekee automaattisesti Power BI-raportit ja toimii niiden esitysportaalina. Sen avulla pystymme automatisoimaan dynaamisten raporttien rakentamisen ja tuottamaan teille Power BI:tä hyödyntäen nykyaikaisen raportointi-portaalin. Hankimme puolestanne tarvittavat Microsoft-lisenssit ja luomme teille Power BI Serviceen (Power BI:n pilvipalvelu) omat työtilat, josta löytyy Microsoftin omia lisäominaisuuksia myös teidän käyttöönne. Esimerkiksi raporttien aikataulutus tulee tapahtumaan Power BI Servicen kautta. BiBook on siis työkalu, joka on luotu helpottamaan raporttien hallintaa ja niiden jakamista, sekä keskittämään tärkeimmät näkymät yrityksestänne yhteen selkeään portaaliin. Palvelun avulla voidaan myös liittää mitä tahansa muitakin BI-työkaluja Power BI:n lisäksi (Tableau, Looker, Qlik Sense, QlikView jne.) ilman ohjelmointitaitoja tai omaa tietovarastoa.

Tuote on kytketty suoraan Netvisorin päälle ja hyödyntää Netvisorin rajapintaa tiedon hakemisessa. Taustalla pyörivät Power BI-mallit ja niissä elävä data päivittyvät automaattisesti, joka takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden. Tiedämme, että kirjanpidossa tapahtuu tauotta ja kirjauksia tehdään, poistetaan tai muokataan jatkuvasti. Tämän takia tarjoamme myös omatoimisen mahdollisuuden päivittää raportit tai taustalla elävän datan koska tahansa, täysin teidän aikataulunne mukaan. Datan validointi tapahtuu myös automaattisesti, sillä mallimme pitävät tästä huolen.

BiBook-portaalissa käyttäjän on, heidän sen hetkisen tilauksen tasosta riippuen, mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata sekä poistaa omia raporttejaan tai jopa lisätä uusia tietolähteitä. Näiden ominaisuuksien lisäksi eri käyttäjien tasoja voi hallinnoida ja oikeuksia pystyy jakamaan esimerkiksi mallien katseluoikeuksina tai jopa muokkausoikeuksina. Tätä tehtävää helpottaaksesi voit myös ketterästi luoda käyttäjäryhmiä, joille annetut oikeudet pätevät kaikkiin ryhmään kuuluviin käyttäjiin. Tämä antaa entistä paremmat eväät asiakkaillemme toteuttaa ja kehittää raportointiaan dynaamisemmin ja tuoda sitä lähemmäksi omaa liiketoimintaansa. Yhdellä napin painalluksella valmiista BI-raporteista saa myös kaiken datan ladattua suoraan Exceliin, jolloin dataa on mahdollista tarkastella myös tätä kautta. Tällä tavalla toimiessa myös mallin kaikki relaatiot, kuten esimerkiksi dimensiosuhteet, säilyvät ja siirtyvät Exceliin monipuolisempien raporttien luomisen helpottamiseksi.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Laskentakohteet ja dimensiot
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)

Yhteyshenkilö

Jonathan Teir

+358 44 272 3224

jonathan.teir@greenstep.fi

Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

Netvisorin hinnaston mukaan liikevaihtoluokittain, alkaen 50 € / kk.

Kategoriat:
Raportointi & BI Talous
Lisätietoa:

BiBook

KYSY LISÄTIETOJA

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.