BI Book

Rakennamme teille automaattisesti päivittyvän BI-raportoinnin napin painalluksella!

BI Book pähkinänkuoressa

⦁ Automatisoi talouslukujen raportoinnin – tekee reaaliaikaisesti päivittyvät Power BI -raportit puolestanne

⦁ Mahdollistaa dynaamisten raporttien esittämisen visuaalisessa muodossa ja lukuihin porautumisen aina tositetasolle asti

⦁ Helpottaa raporttien jakamista erilaisin käyttäjäoikeuksin – jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille

⦁ Helpoin ja kustannustehokkain tapa integroida BI-raportointi Netvisoriin

BI Book-raportointialusta paremman päätöksenteon tukena

BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia yrityksellenne. BI Book-portaali tekee automaattisesti Power BI-raportit puolestanne ja toimii niiden esitysportaalina.

BI Bookin on kehittänyt joukko Renancen kokeneita data-analystejä, jotka ymmärtävät syvällisesti modernin talouslukujen raportoinnin tarpeet. Rautaisten data-analystiemme ja tietoteknikoidemme ansiosta Netvisorin yhdistäminen Microsoft Power BI:hin tai muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau, Looker, Excel ja Google Data Studio on helpompaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan ennen.

Hankimme puolestanne tarvittavat Power BI -lisenssit ja luomme teille tarvittavat työtilat Power BI Serviceen, jonka kautta voitte aikatauluttaa raporttien päivittymisen.

Jaa ja hallinnoi raporttejanne vaivatta BI Bookin avulla

BI Book -raportointityökalu luotiin helpottamaan raporttien hallintaa ja niiden jakamista, sekä keskittämään tärkeimmät näkymät yrityksestänne yhteen selkeään portaaliin. BI Book-portaalissa käyttäjän on mahdollista raporttien katselun lisäksi myös luoda, muokata ja poistaa omia raporttejaan sekä lisätä kokonaan uusia tietolähteitä. Eri toiminnot vaativat kuitenkin eri tasoisia oikeuksia, joita voitte hallita itse tarpeenne mukaan.

BI Bookissa on mahdollista jakaa eritasoisia oikeuksia organisaation tietyille tasoille tai sen ulkopuolelle. Tämä antaa entistä paremmat eväät asiakkaillemme toteuttaa ja kehittää raportointiaan dynaamisemmin ja tuoda sitä lähemmäksi omaa liiketoimintaansa. BI Bookin luomista raporteista datan saa halutessaan ladattua myös suoraan Exceliin napin painalluksella. Näin myös mallin kaikki relaatiot, kuten esimerkiksi dimensiosuhteet, säilyvät ja siirtyvät Exceliin monipuolisempien raporttien luomisen helpottamiseksi.

Aina ajantasaiset raportit käytössänne

BI Book on kytketty suoraan Netvisorin päälle ja se hyödyntää Netvisorin rajapintaa tiedon hakemisessa. Taustalla pyörivät Power BI-mallit ja niissä elävä data päivittyvät automaattisesti, joka takaa myös raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden. Kirjanpidossa tapahtuu tauotta ja kirjauksia tehdään, poistetaan tai muokataan jatkuvasti. Tämän takia tarjoamme myös omatoimisen mahdollisuuden päivittää raportit tai taustalla elävän datan koska tahansa, täysin teidän aikataulunne mukaan. Datan validointi tapahtuu myös automaattisesti, sillä mallimme pitävät tästä huolen.

Kokeile BI Bookia kuukausi ilmaiseksi!

Tarjoamme kaikille Netvisor-käyttäjille mahdollisuuden kokeilla BI Bookia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. BI Bookin käyttöönottaminen on erittäin helppoa ja riskitöntä. Saatte BI Bookin käyttöönne Netvisor Storesta (vaatii Netvisor pääkäyttäjäoikeudet) muutamassa minuutissa näin:

⦁ Kirjaudu Netvisoriin sisään
⦁ Siirry Netvisor Storeen
⦁ Klikkaa yläpalkista “Laajennokset” (kohta 1)
⦁ Valitse aukeavasta näkymästä Laajennokset-välilehti (kohta 2)
⦁ Aktivoi BI Book napsauttamalla BI Bookin kohdalta käytössä-nappi päälle (kohta 3)

Voit lukea BI Book & Netvisor -integraatiosta täältä

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Laskentakohteet ja dimensiot
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Ei mahdollinen
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen) Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)

Yhteyshenkilö

Jonathan Teir

+358 44 272 3224

jonathan.teir@bibook.com

Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

Netvisorin hinnaston mukaan liikevaihtoluokittain, alkaen 50 € / kk.

Kategoriat:
Raportointi & BI Talous
Lisätietoa:

BiBook

KYSY LISÄTIETOJA

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.