OP Laskulaina

Palkittu OP Laskulaina laskunluototuspalvelu

OP Laskulaina on uudenlainen laskunluototuspalvelu, joka on integroitu suoraan Netvisoriin. Sen kautta on nostettu jo yli 110 miljoonaa euroa rahoitusta. Tyypillinen maksuaika on ollut 14 pvä, jolloin alle 1 % efktiivinen korko on ainut kulu luotolle.

OP Laskulainan avulla yritys voi nostaa joustavasti luottoa lähettämiään laskuja vastaan tarvitsematta odottaa usein pitkällä olevaa eräpäivää. OP Laskulaina soveltuu kaikille Netvisor-asiakkaille koosta ja pankkiasiakkuudesta riippumatta.

Palkittu innovaatio
OP Laskulaina on palkittu maailman parhaana Banking Technology Awards 2018 kilpailussa. Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa suoraan Netvisor Storessa. Kun OP Laskulaina on käytössä, laskut kiertävät OP:n virtuaalitilin kautta. Samalla automaatio laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta on reaaliaikainen ja rahoitusta voi nostaa halutun määrän suoraan Netvisorin käyttöliittymästä. Rahat ovat käytössä lähes samantien.

Helppo käyttää. Automatisoitu kirjanpito.
OP Laskulainan ja Netvisorin välinen saumaton yhteys on viilattu loppuun asti myös taloushallinnon osalta. Laskuja lähettäessä kaikki toimii reskontrassa kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen factoringiin liittyvän manuaalisen työn. Suoritukset lyhentävät luottoa automaattisesti.


Edullinen ja yksinkertainen hinnoittelu
Yritykselle myönnettävä limiitti muodostuu automaattisesti ja on max. 200 000 €. Asiakassuhteen edetessä laskutukseen perustuen limiittiä voidaan nostaa jopa 1 000 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä. Myös takaisinmaksua on mahdollista säätää 80-100% välillä saapuvista maksuista.

Korko on maksimissaan 2 %:n kuukausikorko ja määräytyy myönnetyn limiitin perusteella. Korkoa maksetaan vain luoton päiväsaldolle eikä mitään muita kuluja ei ole. Tämä tekee OP laskulainasta edullisen rahoitusmuodon – esimerkiksi 10 000 € luoton kokonaiskustanus on vain 200 € 30 päivän ajalta. Kaikki suoritukset lyhentävät luottoa automaattisesti, joten esimerkin kustannus on todellisuudessa jopa pienempi.

OP Laskulainan käyttöönoton voi tehdä suoraan Netviorin käyttöliittymästä Netvisor Storessa.

Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

max. 2% kk-korko. Ei muita kuluja.

Lisätietoa:

OP-Laskulaina

Ota yhteyttä OP Laskulainaan

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.