Visma Duetto

Visman perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Lakimieheltämme saat maksuttoman alkuneuvottelun esimerkiksi erilaisissa riitatilanteissa tai yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Sähköiset perintä- ja huomautuspalvelut tehostavat kaikenkokoisten yritysten toimintaa ja nopeuttavat saatavien kotiutumista yrityksesi tilille. Palvelu sopii sekä yksittäisiin toimeksiantoihin että säännölliseen tarpeeseen. Tilitoimistot voivat helposti hallinnoida omien asiakkaidensa erääntyneitä saatavia master-tunnuksen avulla.

Perintään erikoistuneen kumppanin avulla yrityksesi myyntisaamisten kierto nopeutuu, jolloin yrityksesi käyttöön jää enemmän rahaa. Muistutusten lähettämiseen ja maksuneuvotteluihin kuluu aikaa. Kun jätät nämä tehtävät ammattilaisten hoidettavaksi, pystyt säästämään omaa työaikaasi. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja pystyt seuraamaan toimeksiantojesi tilannetta reaaliaikaisesti.

Perintä- ja huomautuspalvelut ovat valmiina käyttöönotettavaksi suoraan Netvisorista. Sopimuksia ei tarvita. Kun lähetät ensimmäisen toimeksiannon, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit hyväksyä palvelun käyttöehdot. Muuta ei tarvita, aloitamme heti toimenpiteet saatavasi kotiuttamiseksi.

Lisätietoja Visma Financial Solutions Oy:n huomautus- ja perintäpalvelu Duetosta https://support.netvisor.fi//

Visma Duetto -palvelun tarjoaa Visma Financial Solutions Oy, joka on laskutuksenperinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko saatavienhallinnan ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 150 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Maksutoimeksiannot
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Asiakastiedot ja -tehtävät
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.