Markkinoiden kattavin integraatiovalikoima kuljetus- ja logistiikka -alalle

Netvisor tarjoaa yhdessä laadukkaan ja monipuolisen kumppanivalikoimansa kanssa markkinoiden parhaat ratkaisut kuljetusalalle. Valitse toimintasi tueksi yrityksellesi sopivimmat integraatiot. Jo yli 500 kuljetusalan yritystä on valinnut Netvisorin!

Netvisor on erinomainen juuri siksi, että siihen on olemassa jo niin paljon valmiita integraatioita.

Teemu Sirén, Sirén Yhtiöt

Suosittuja kuljetusalan integraatioita

KULJETUSVELHO

KuljetusVelho on nettipohjainen kuljetustilausten hallintasovellus, joka tarjoaa paljon tietoa toimitusten tarkkuudesta, tehokkuudesta sekä mahdollisista poikkeamista. Ajoneuvopäätteiden tai älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden avulla kuljetuksia voidaan seurata koko kuljetusketjun osalta reaaliaikaisesti niin rahtikirja- kuin kollitasolla – tavaran vastaanotosta aina toimituskuittaukseen asti.

Tutustu tarkemmin ja jätä yhteydenottopyyntö

LOGIAPPS

LogiApps-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kuljetussuunnittelijalle useita hyödyllisiä työkaluja mm. reittien optimointiin, ajojärjestelyyn ja ajoneuvojen seurantaan liittyen. Kuljettajan mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä helpottaa työtuntien kirjaamista.

Tutustu tarkemmin ja jätä yhteydenottopyyntö

KIHO

Kiho-palveluilla voit digitalisoida työn suorittamisesta kertyvän tiedon keräämisen. Voit luopua paperisista ajopäiväkirjoista, tuntilapuista sekä työmääräyksistä ja kerätä tiedot suoraan digitaalisessa muodossa. Täysin kotimaiset palvelut ovat erittäin helppokäyttöisiä ja toimivat mainiosti myös mobiililaitteilla.

Tutustu tarkemmin ja jätä yhteydenottopyyntö

Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttavat myös hyvin toimivat integraatiot Netvisorista muihin järjestelmiin. Esimerkiksi myyntilaskut siirtyvät nyt automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmästä kirjanpitoon. Samoin palkanlaskentatiedot siirtyvät automaattisesti, eikä niitä tarvitse erikseen hakea.

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

Myös näitä suositellaan

Netvisoriin on integroitu yli 200 ohjelmistoa, joiden joukosta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen haasteeseen. Kuljetusalalle Netvisorin integraatiovalikoimasta löytyy optimaalisia ratkaisuja erityisesti raportointiin, rahoitukseen sekä kassajärjestelmiin.

Lue blogeistä Savonlinjan ja Sirén Yhtiöiden kokemuksia Netvisorista.

Blogi: Sirén Yhtiöt hyödyntävät Netvisorin integraatioita

Blogi: Bussiyhtiö Savonlinja modernisoi kirjanpitonsa

Store

BI Book

Automatisoi Netvisor-raportointisi visuaalisille Power BI -dashboardeille napin painalluksella. Luo, muokkaa ja jaa kaikki raporttisi hetkessä!