ERPLY kassajärjestelmä

Kassajärjestelmä, jota voit käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla

ERPLY kassajärjestelmän avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava  ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa!

Hoida päivittäinen myynti tehokkaasti

Palvelumme on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kassajärjestelmän tärkein tehtävä on tehdä päivittäisestä myyntityöstä helppoa ja nopeaa. Tämän takia olemme panostaneet Erplyn käytettävyyteen. Selkeä ja looginen käyttöliittymä tekee asiakastiedon hausta, uusien asiakkaiden lisäämisestä ja maksusuoritusten tekemisestä sujuvaa. Tiedot siirtyvät reaaliajassa taustajärjestelmään, jolloin kirjanpito ja raportit ovat aina ajan tasalla.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.