Varaa aika KuljetusVelhon esittelyyn

LogiSystems KuljetusVelho

KuljetusVelho hallitsee koko kuljetusketjun

KuljetusVelho on nettipohjainen kuljetustilausten hallintasovellus, joka tarjoaa paljon tietoa toimitusten tarkkuudesta, tehokkuudesta sekä mahdollisista poikkeamista. Ajoneuvopäätteiden tai älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden avulla kuljetuksia voidaan seurata koko kuljetusketjun osalta reaaliaikaisesti niin rahtikirja- kuin kollitasolla – tavaran vastaanotosta aina toimituskuittaukseen asti. KuljetusVelhoa voit käyttää älypuhelimella ja tablettitietokoneella Internet-selaimen kautta eli käyttö ei vaadi mitään ohjelmistojen asennuksia laitteeseen.

KuljetusVelhon avulla ajojärjestelijä voi ohjata tuotantoa vapaan kapasiteetin ja liikennevirtojen mukaan. Sovellus hinnoittelee palvelut reaaliajassa, jolloin kuljetuskustannukset ovat aina valtuutettujen käyttäjien nähtävissä. KuljetusVelho mahdollistaa suorat rahtikirjatietojen siirrot yleisimmissä formaateissa. Räätälöitynä se saadaan keskustelemaan myös muiden järjestelmien kanssa.

Integraatio Netvisoriin

Kun toimitusprosessi on suoritettu, kaikki laskutuksen ja ostettujen palvelujen hyvittämiseen/maksamiseen liittyvä tieto on valmiina laskutusta varten. Kun tuotteet tai palvelut on laskutettu ja niistä aiheutuneet ostohyvitykset muodostettu, voidaan aineisto siirtää reskontraohjelman rajapintaan – myös valmiiksi tiliöitynä niin myyntitileille kuin kustannuspaikoille. Näin saadaan sisäisen laskennan tiedot kerralla oikein ja ajan tasalle. KuljetusVelhon ja Netvisorin rajapinta mahdollistaa kuljetusliikkeelle myös laskutuksen ulkoistamisen esim. tilitoimistolle, joka muutenkin hoitaa yrityksen taloushallintoa. Riittää, että kuljetusyritys hoitaa keikat laskutusvalmiiksi. Sen jälkeen laskuttaja voi kirjautua järjestelmään, ajaa laskutuksen sekä siirtää valmiit laskut Netvisoriin lähetettävksi edelleen asiakkaille. Myyntireskontran maksutiedot päivittyvät takaisin kuljetusvelhoon, joten yrittäjän ei tarvise kirjautua Netvisoriin pelkästään maksurästien tarkastamista varten.

Sopivat ratkaisut kaikille

KuljetusVelho sopii kuljetusliikkeille, joiden pitää muodostaa itse laskut tuottamistaan palveluista. Mitä monipuolisemmat tuotteet ja palvelut, sitä paremmin joustava ja ketterä KuljetusVelho tarjoaa hyötyä kayttäjilleen kaikissa yrityskokoluokissa jopa parin auton yrityksestä keskisuuriin. Myös useat ohjausyritykset (kuljetusvälitysliikkeet) ovat valinneet KuljetusVelhon heille sopivaksi ratkaisuksi.

Käyttäjien kokemuksia

Kuljetuspalvelut Sirén hyödyntää sähköisen tilaamisen ja taloushallinnon työkaluja tilaamisesta ja kuljettajan mobiililaitteesta laskutukseen ja reskontraan saakka. Lue täältä, miten Kuljetuspalvelut Sirén on hyödyntänyt KuljetusVelhon ja Netvisorin intgraatiota oman toimintansa virtaviivaistamisessa.

Kiinnostuitko?

Varaa esittely verkossa, niin katsotaan yhdessä lisää…

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Ei mahdollinen
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)

Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Wahlström

Toimitusjohtaja

+358 440 323 448

[email protected]

LogiSystems KuljetusVelho

VARAA AIKA ESITTELYYN
Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Ohjelmiston käyttöönoton hinta muodostuu perusohjelmistosta, asiakkaan valitsemista laajennusosista sekä mahdollisista räätälöinneistä (esim. asiakasten tilausten siirto sähköisen rajapinnan kautta). Ohjelmiston käyttöveloitukset muodostuvat tuki- ja ylläpitomaksuista sekä järjestelmään kirjautuvien käyttäjien määrästä.

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
VARAA AIKA ESITTELYYN

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.