Restolution

Tee töitä silloin, kun sinulle sopii! – Missä ja milloin vain! 

Sijoita rahasi fiksusti ja hanki kattava sekä edistyksellinen ravintolajärjestelmä pilvipalveluna. Näin suojaat yrityksesi alkuvaiheen suurilta investoinneilta ja voit panostaa muihin tärkeisiin kohteisiin. Restolutionin avulla varmistat itsellesi jatkuvasti ajan tasalla olevan tietojärjestelmän. Parannat työntekijöidesi tehoa ja viihtyvyyttä antamalla heille työkalut, joilla voit nopeuttaa työntekoa ja kehittää toimintaa.

Restolution kerää kaikki myyntitiedot keskitetysti kassoiltanne. Voit tarkastella myynnin kehittymistä reaaliajassa kuittikohtaisesti tai analysoida tietoja Restolutionin selaimeesi tarjoamalla laajalla raportoinnilla. Restolution on käytettävissä miltä vain laitteelta, jossa on internet-selain! Restolution -mobiilisovellus on saatavilla Android- ja iPhone -laitteisiin, joten järjestelmä on aina taskussa mukana!

Restolution soveltuu sekä yksittäisille ravintoloille että ravintolaketjuille. Pystyt hyödyntämään Restolutionia myös erikoisliikkeen kassajärjestelmänä. Laajenna ominaisuuksia sitä mukaa kun niitä tarvitset.

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.