Easoft

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on yritysten projektinhallintatyökalu, joka tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kehittämisen.

Ohjelmaa käyttävät urakointi- ja asennusliiketoimintaa harjoittavat yritykset kuten remontti- ja saneerausyritykset, LVIS-liikkeet, peltisepänliikkeet, viherrakentajat, maalaus- ja tasoiteyritykset jne.

Pilvipalveluna toimivaa järjestelmää voi käyttää verkossa koska tahansa ja millä tahansa laitteella.

Ohjelman avulla voi hoitaa muun muassa

– tarjouslaskennan ja myynninhallinnan – resurssoinnin ja kalenteroinnin
– projektikohtaisen kateseurannan
työajanseurannan
rakentamisilmoitukset
– dokumentoinnin ja raportoinnin

Easoftin ja Netvisorin välillä on myyntilasku-, ostolasku- ja palkka-aineisto rajapinnat. Kun Easoftissa laskee tarjouksen, josta syntyy tilaus, muuttuu tilaus laskuksi siinä vaiheessa, kun kohde halutaan laskuttaa. Asiakkaan ei tarvitse syöttää tilauksen tietoja missään vaiheessa kahteen kertaan, vaan laskurivien tieto syntyy jo tarjous-/tilausvaiheessa. Laskurivit ja laskun asiakastiedot sekä laskun liitteet siirtyvät napin painalluksella Easoftista Netvisoriin ja lasku lähtee Netvisorista asiakkaalle automaattisesti. Ostolasku rajapinnassa voit käsitellä ostolaskut kokonaan Easoftin puolella. Kohdistaa tilaukselle, kierrättää ja hyväksyä.Ilari Taskila, [email protected], 0400386440
Juha Limma, 040 032 1551

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.