Markkinoiden paras ratkaisu ohjelmistoalan yrityksille

Netvisor tarjoaa yhdessä laadukkaan ja monipuolisen kumppanivalikoimansa kanssa markkinoiden parhaimman ratkaisun ohjelmistoalan yrityksille.

Meidän kokoluokan firmalle se on suhteellisen yksinkertainen kokonaisuus. Verrattuna joihinkin jättimäisiin järjestelmiin, saan Netvisorista hyvin nopeasti ulos sen, mitä tarvitsen. Minusta parasta tässä järjestelmässä on sen käytettävyyden yleinen sujuvuus.

Niko Stark, Remedy Entertainment

Lue blogi: Remedy Entertainment: Netvisor toimii erinomaisesti meidän kokoluokassa

Asiantuntija-alojen taloushallinto sujuvaksi Netvisorilla

Netvisorilla asiantuntijayritykset hoitavat taloushallinnon rutiinit sujuvasti. Ohjelmiston korkea automaatio hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja saatavien seurannan sekä ostolaskujen tarkastamisen. Myös palkanlaskenta, työajanseuranta ja matkalaskujen hallinta onnistuu kaikki samasta ohjelmistosta. Lisäksi markkinoiden laajimman pilvipohjaisen rajapinnan ansiosta yritykset voivat liittää lähes minkä tahansa tukijärjestelmän Netvisoriin.

  • Turvallinen arkistointi
  • Sopimus- ja kuluttajaverkkolaskutus (btoc)
  • Monipuolinen raportointi
  • Vahva tunnistautuminen
  • Laskentakohteiden hallinta
  • Automaatio minimoi virheen riskin
  • Helppokäyttöinen
  • Mobiili työajankirjaus
  • Markkinoiden paras liitettävyys

Netvisor + Severa

Netvisorin ja Visma Severan välillä toteutetun integraation ansiosta, niin projektien parissa työskentelevillä kuin taloushallinnolla ja johdolla on omiin tehtäviin parhaiten soveltuvat työkalut.

Visma Severa on suunniteltu asiantuntijayrityksen johtamiseen ja jokapäiväiseen toiminnanohjaukseen. Jo yli 1500 asiantuntijayritystä tehostaa toimintaansa Visma Severalla. Asiakkaista valtaosa on asiantuntija-alojen yrityksiä, kuten mainos- ja viestintätoimistoja, insinööri- ja arkkitehtitoimistoja, konsultti- ja IT-taloja sekä tilitoimistoja.

Lue lisää Severasta ja ota yhteyttä

Laskujen käsittely on nopeutunut useilla tunneilla kuukaudessa, kun kierrättäminen on helpompaa ja ohjelmisto tiliöi tuttujen toimittajien laskuja automaattisesti. Myös inhimillisten virheiden löytäminen on nyt paljon helpompaa ja nopeampaa.

Nea Rautiainen, HR Specialist, Biit Oy

Lue blogi: IT-konsulttitalon kulurakenne paremmin haltuun Netvisorilla

Kattava integraatiovalikoima

Netvisoriin on integroitu yli 200 ohjelmistoa, joiden joukosta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen haasteeseen. Ohjelmistoalalle Netvisorin integraatiovalikoimasta löytyy optimaalisia ratkaisuja erityisesti raportointiin, työajankirjaukseen ja toiminnanohjaukseen.

Store

BI Book

Automatisoi Netvisor-raportointisi visuaalisille Power BI -dashboardeille napin painalluksella. Luo, muokkaa ja jaa kaikki raporttisi hetkessä!

Netvisor ei ole vielä käytössä?

Kokeile Netvisoria maksutta

Nopea ja vaivaton kokeilla. Saat Netvisorin koekäyttöön 2 minuutissa. Koekäyttö ei vaadi maksutietoja eikä asennuksia. Lue lisää Netvisorista ja kokeile palvelua ilmaiseksi.