Visma Reskontravahti

Visma Reskontravahti on helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. 

Reskontravahdin sisältämät sähköiset maksuvalvontapalvelut tehostavat erikokoisten yritysten toimintaa ja nopeuttavat saatavien kotiutumista yrityksesi tilille. Reskontravahdin avulla yrityksesi kassavirta nopeutuu ja maksuvalmius vahvistuu. Lisäksi luottotappioiden riski pienenee. 

Yrityksen saatavienhallintaan; maksujen valvontaan, muistutusten lähettämiseen ja esimerkiksi maksuneuvotteluihin kuluu yrityksen resursseja siinä missä muuhunkin työhön. Tätä työtä ei kuitenkaan yleensä ole laskettu alkuperäisen tuotteen tai palvelun hintaan. Kun jätät nämä tehtävät Reskontravahdin hoidettavaksi, säästät yrityksesi resursseja tuottavampaan työhön.

Reskontravahti on valmiina käyttöönotettavaksi suoraan Netvisorista ja integroituu siihen sujuvasti. Palvelun käyttö on helppoa ja voit seurata toimeksiantojen tilannetta reaaliaikaisesti toimeksiantajille tarkoitetussa portaalissa.

Varaa kalenteriaika itsellesi sopivaan ajankohtaan Visman Sales Managereille, TÄSTÄ.  

Visma Reskontravahti -palvelun tarjoaa Visma Financial Solutions Oy, joka on laskutuksenperinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko saatavienhallinnan ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Lakipalvelumme tukevat kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme noin 130 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Myyntilaskut ja -tilaukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Asiakastiedot ja -tehtävät
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)

Yhteyshenkilö

Juho-Pekka Fagerström

Key Account Manager

044 724 6577

[email protected]

Yhteyshenkilö

Vesa Laurila

Sales Director

+358 50 3004 416

[email protected]

Yhteyshenkilö

Tero Salminen

Project Manager

+358452057144

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.