Applirent

Applirentin vuokrausjärjetelmät tarjoavat vuokrausliiketoimintaa harjoittavalle yritykselle ohjelmistoissaan kattavat toiminnallisuudet tuote- ja asiakashallintaan, varastonhallintaan sekä sopimuslaskuttamiseen.


Applirentin järjestelmät ovat pilvipalvelupohjaisia ohjelmistoja ja tuotteeseen voidaan ottaa käyttöön lisäksi Applirent vuokrausmobiili sekä Applirent asiakasmobiili. Applirent vuokrausmobiililla voidaan tehdä kaikki keskeiset operatiiviset työt, kuten vuokrasopimukset, tuotteen varastonseuranta, huoltojen hallinta, inventointi sekä työmääräimet suoraan mobiililaitteella.

Applirent asiakasmobiililla voidaan puolestaan tehdä vuokraukseen liittyvät tilaukset sekä palautustilauspyynnöt ja nähdään selkeästi vuokrattu kalusto kokonaisuudessaan. Applirent asikasmobiilia voidaan käyttää suoraan selaimella, Android tai iOS pohjaisilla mobiilisovelluksilla.

Yhteyshenkilö

Tuomas Niemi

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.