Netvisor-asiakkaille 3 kk lyhennysvapaata!

Qred

Qred on olemassa yrittäjiä varten. Qred tekee yritysrahoituksesta yksinkertaista ja tuo sen yhä useamman yrityksen saataville. Qredin yrityslainaa voivat hakea kaikki yrittäjät yrityksen koosta, iästä tai toimialasta riippumatta. Kun rahoitus hoituu ketterästi, jää yrittäjille enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen.

Laina-aika ja lainanmäärä

Qred tarjoaa yrityslainaa 1 000–200 000 euroa 1–18 kuukauden laina-ajalla. Qredin yrityslainaa voi hakea yksinkertaisesti verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja vie vain minuutin. Lähetettyäsi hakemuksen saat Qrediltä lainatarjouksen noin tunnissa. Voit hyväksyä lainatarjouksen yksinkertaisesti verkkopankkitunnuksillasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat tilillesi päivässä.

Qredin joustava yrityslaina sopii yrityksesi eri rahoitustarpeisiin – halusit sitten investoida uusiin laitteisiin, palkata henkilöstöä tai tarvitset käyttöpääomaa.

Qredin ja Netvisorin yhteistyön avulla pyritään varmistamaan, että yhä useampi yritys saa joustavaa rahoitusta. Kun taloushallinnon työkalut ovat saatavilla ja rahoitus on kunnossa, jää yrittäjälle enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Qredin yrityslaina on luotu pk-yrityksiä varten ja se soveltuu yritysten eri rahoitustarpeisiin. Qredin yrityslainan avulla ratkaiset yrityksesi rahantarpeet yksinkertaisesti ja nopeasti. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido ottamaan lainaa. Täytä lainahakemus selvittääksesi, millaisin ehdoin yrityksesi olisi mahdollista saada rahoitusta Qredin kautta!

Qred on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä Financial Timesin mukaan. Se on auttanut jo kymmeniä tuhansia yrityksiä joustavalla rahoituksella kuudella eri markkina-alueella. Qred on Pohjoismaiden markkinajohtaja alallaan ja sillä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat Trustpilotin mukaan. Yrittäjät arvostavat Qredin nopeaa, joustavaa ja ystävällistä palvelua. Useat sadat yrittäjät ovatkin arvioineet Qredin palvelun erinomaiseksi.

Qredin yrityslainat on hinnoiteltu yksinkertaisesti ja selkeästi, jotta tiedät aina tarkalleen, mitä lainastasi maksat.

Yrityslainan ainoa kustannus on kiinteä kuukausikulu. Lainalla ei ole mitään muita kustannuksia. Yrityslainan kuukausikulu on yrityskohtainen ja se määritellään aina tapauskohtaisesti. Kuukausikulua tarvitsee maksaa vain siltä ajalta, jona laina on käytössä. Lainalla ei ole sitoutumisaikaa, vaan sen voi maksaa takaisin myös suunniteltua aikaisemmin – heti kun sitä ei enää tarvitse. Tällöin säästää myös lainan kokonaiskustannuksissa, kun kuukausikuluja tulee maksettavaksi vähemmän.

Hae yrityslainaa nyt, niin saat kolme kuukautta lyhennysvapaata!

Tarvitsetko joustoa lainan takaisinmaksuun? Hakiessasi yrityslainaa 31.12.2022 mennessä saat halutessasi myös kolme kuukautta lyhennysvapaata.

Miten tarjous toimii?

Netvisor-asiakkaana ensimmäisen kolmen kuukauden ajan maksat yrityslainastasi vaan kuukausikulut. Tämän jälkeen alat maksamaan kuukausikulun lisäksi lainanlyhennystä.

Hakiessasi lainaa vuoden loppuun mennessä, saat valita, haluatko alkaa lyhentämään sitä heti vai hyödynnätkö mahdollisuuden 1–3 lyhennysvapaaseen kuukauteen.

Hae lainaa

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.