Visma Pay

Visma Pay -verkkomaksupalvelu verkkokauppoihin ja sovelluksiin

Visma Pay -maksupalvelun avulla tarjoat kaikki maksutavat asiakkaalle helposti ja turvallisesti. Saat kaikki suosituimmat maksutavat kuten Suomalaiset verkkopankit, mobiilimaksut, korttimaksut sekä lasku ja osamaksut verkkokauppaasi yhdellä sopimuksella. 

Visma Payn verkkomaksupalvelu on valmiiksi liitettynä moniin verkkokauppa-alustoihin ja -palveluihin. Tarjoamme myös valmiita lisäosia useisiin alustoihin, kuten WooCommerce, Magento 2, Prestashop, Finqu, DigitalBooker, Gifti ja Slotti.

Visma Pay lähettää tapahtumat automaattisesti Netvisor kirjanpitoon

Visma Payn kautta tulleet maksutapahtumat siirtyvät automaattisesti myyntitositteiksi Netvisoriin. Integraatio kokoaa päivän myynnit yhteen ja muodostaa tositteen seuraavana yönä. Näin Visma Payn kautta maksetut myyntitapahtumat löytyvät tositteina Netvisorista.

Visma Payn tilitysajon yhteydessä, integraatio muodostaa komissioiden osuudesta tositteen kirjanpitoon.

Miten saat Visma Payn käyttöön?

Siirry osoitteeseen www.vismapay.fi ja täytä tilauslomake. Lomakkeen jälkeen sinut ohjataan hakemussivulle, jossa pääset täyttämään yrityksesi tiedot palvelun käyttöönottoa varten. Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti Visma Sign -palvelussa. Allekirjoitettu hakemus saapuu Visma Paylle jossa asiantuntijat tarkastavat hakemuksesi.

Kun kaikki on kunnossa, saat sähköpostiisi kauppiastunnukset sekä ohjeet Visma Payn liittämiseen verkkokauppaasi. Visma Payn asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa.

Miten aktivoin Visma Pay – Netvisor integraation käyttöön?

Aktivoi Netvisorissa Visma Pay integeraatio käyttöön, jotta saat muodostettua rajapinta-avaimet. Voit aktivoida integraation käyttöösi kohdasta Yritysvalikko > Rajapintaresurssien oikeudet. Löydät Visma Pay integraation Valmiit integraatio -listalta. Kun integraatio on aktivoitu, löydät rajapinta-avaimet kohdasta Yritysvalikko > Ohjelmistorajapinta ja tunnisteet.

Siirry Visma Pay kauppiasportaalin Integraatio sivulle. Syötä Netvisorin rajapinta-avaimet kohtaan Käyttäjätunniste ja Avain. Tämän jälkeen yhteys Netvisoriin avautuu ja integraatio noutaa tilikartan ja tositelajit Visma Payhin. Nyt pääset määrittämään tarvittavat kirjanpitotilit ja tositelajin myyntitapahtumille.

Tarkemmat ohjeet käyttöönottoon löydät täältä.

Yhteystiedot:

Visma Pay asiakaspalvelu
[email protected]
09 3154 2037

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.