myClub

myClub on Suomen suosituin sekä nopeiten kasvava ja kehittyvä urheiluseurojen toiminnanohjauspalvelu. myClubin avulla seurat voivat hoitaa kaikki urheiluseuratoiminnalle välttämättömät tehtävät kuten jäsenrekisterin hallinnan, laskutuksen, tapahtumahallinnan ja läsnäoloseurannan, viestinnän sekä paljon muuta! Järjestelmänä myClub on todella joustava, joten se sopii täydellisesti kaikkien seurojen arjen helpottajaksi seuran lajista ja koosta riippumatta. myClubia käyttämällä seuroilla vapautuu tutkitusti aikaa itse urheiluseuratoiminnan kehittämiseen ja liikunnasta nauttimiseen!

myClubin Kirjanpito-lisäpalvelu integroituu saumattomasti Netvisor-taloushallinnon ohjelmistoon. Kirjanpitoaineisto toimitetaan automaattisesti kuukausittain, viikoittain tai seuran manuaalisesti valitsemalta ajanjaksolta suorite- tai maksuperusteisesti koontina Netvisor-ohjelmaan. Aineisto siirtyy automaattisesti kirjanpidon tilikartan mukaisesti Netvisoriin. Näin urheiluseuran talous pysyy ryhdikkäänä ja seurajohdolla on aina ajantasainen kuva talouden tilasta!

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen
Laskentakohteet ja dimensiot
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.