Flowvy

SKJ®

FLOWVY – MARKKINOIDEN EDISTYKSELLISINTÄ KASSAVIRRAN HALLINTAA

Flowvy on uuden ajan monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Flowvy on kassavirtaratkaisu niille, jotka vaativat täy dellistä tuottavuutta. Flowvy skaalautuu yksittäisestä myymälästä aina mittavaan ketju- ja tukkuliiketoimintaan. Sen avulla hallinnoit ja kasvatat liiketoimintasi kassavirtaa niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä.

Flowvyn modulaarinen rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen sopivuuden kaikille toimialoille ja liiketoimintamalleille. Tarvitsemistasi ominaisuuksista juuri sinulle koottu tuote takaa testatun, tuetun, turvallisen ja uniikin kokonaisratkaisun ohjelmistoineen, kassapäätteineen ja verkkokauppoineen. Siksi Flowvy on kaikki, mitä tarvitset kauppa-, ravintola-, ketju- tai tukkuliiketoiminnan kassavirran tehokkaaseen kasvattamiseen.

Tutustu Flowvyyn tarkemmin >

SKJ SYSTEMS – EDELLÄKÄVIJÄNÄ KOHTI KANSAINVÄLISIÄ MARKKINOITA

SKJ Systems on ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa kassavirranhallintatuotteita, joissa yhdistyvät kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien parhaat ominaisuudet.

Vastaamme asiakkaidemme liiketoimintaan ratkaisuilla, jotka tekevät unelmista menestystarinoita ja kassavirroista vuolaita. Visiomme on olla kassavirtajärjestelmien luotettu tiennäyttäjä ja johtava toimija Euroopassa.

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Jari Tuomainen

Sales Manager

+358 50 4455 393

[email protected]

Yhteyshenkilö

Jouni Hyttinen

Sales Development Director

+358 50 0570 546

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.