Solteq Commerce Cloud

Solteq Commerce Cloud on moderni ja monikanavainen digitaalisen kaupankäynnin ratkaisu, joka käy monentyyppisten kaupan alan yritysten ja ravintoloiden käyttöön.

Solteq Commerce Cloud on kassajärjestelmä, joka soveltuu useille eri toimialoille aina perinteisestä kaupan alan kivijalkamyymälästä ravintoloihin tai vaikkapa laskettelukeskuksista huvipuistoihin ja tapahtumiin. Ratkaisu mahdollistaa monikanavaiseen liiketoiminnan eli esimerkiksi perinteisen myymälän, itsepalvelukassojen/-myyntipisteiden ja verkkokaupan yhdistämisen helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuuteen sisältyy ketterä toiminnanohjausjärjestelmä, tuotetiedon hallinta, verkkokauppasovellus sekä toiminnot itsepalvelukioskeihin ja kontaktittomaan asiointiin.

Solteq Commerce Cloud palvelee erikokoisten ja -tyyppisten ravintola-alan yritysten tarpeita aina yksittäisistä pikaruokapaikoista lounasravintoloihin ja kahviloihin sekä tukee myös ketjuohjattuja ravintoloita.

Ratkaisu on yksinkertainen, visuaalinen ja helppokäyttöinen ja kaikki hallinta tapahtuu verkkoselaimen kautta. Ratkaisu tukee erilaisia myyntikanavia, kuten perinteistä kassaa, kevyttä mobiilikassaa, itsepalvelukioskia ja verkkokauppaa. Myös näiden ulkoasun ja päätteiden hallinta hoituu verkkoselaimen kautta käytettävän hallintasivuston avulla.

Yhteyshenkilö

Jani Toivonen

+358 50 348 5799

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.