WooCommerce


Flashnoden integraatiopalvelulla saat WooCommerce-verkkokaupan toimimaan saumattomasti yhteen Netvisorin kanssa.

Verkkokaupan laskutus ja liiketoiminta Netvisoriin saman seurannan alle

Kun myyntiä tehdään verkkokaupassa, on tärkeää, että tilausten käsittely ja laskutus saadaan ajantasaisesti järjestelmään, jossa yrityksen rahaliikenteen seuranta ja muu laskutus tapahtuu.

 1. Integraatiopalvelu automatisoi yritysmyyntiä tekevän verkkokaupan laskutuksen. Palvelu siirtää verkkokaupan tilaukset automaattisesti Netvisoriin, jossa annetaan vain käsky ”laskuta”.
 2. Integraatiopalvelu siirtää kuluttajaverkkokaupan myyntitilaukset automaattisesti Netvisoriin. Netvisorissa tilaukset tiliöidään halutuille myyntitileille – esimerkiksi maksutavan mukaan. Kun tilaus merkitään verkkokaupassa maksetuksi, Flashnode siirtää sen automaattisesti Netvisoriin.
 3. Integraatiopalvelulla voidaan myös automatisoida maksupalveluntarjoajalta (esim. Paytrail) tulevat raportit, jolloin maksutilitys kohdistuu automaattisesti oikeaan tilaukseen.

Lue opas Netvisorin ja verkkokaupan välisen tiedonsiirron suunnitteluun.

Tuotetietojen ja varastonhallinnan helpompi ylläpito

Tuotteiden ja varaston ylläpito käsin kahden ohjelmiston välillä on työlästä. Tietojen päivittäminen on kuitenkin välttämätöntä, koska asiakkaille tulee tarjota ajantasainen tieto esimerkiksi tuotteiden saatavuudesta.

Keskittämällä tuote- ja varastonhallinta Netvisoriin sekä ottamalla integraatiopalvelu käyttöön, varaston muutokset ja tuotetiedot päivittyvät reaaliaikaisesti verkkokauppaan.

Katso myös muut WooCommerce-integraatiot Flashnoden sivuilta.

Näin saat integraatiopalvelun käyttöön Netvisorin ja verkkokaupan välillä

 1. Ota verkkokauppa ja Netvisor-taloushallinto käyttöön.
 2. Tilaa Flashnoden integraatiopalvelu käyttöön viereisellä lomakkeella.

Integraation hinta

Flashnoden integraatiopalvelu sisältää tiedonsiirron, käyttöönoton ja ylläpidon.

 • Verkkokauppa -> Netvisor
  • Myyntitilaukset/myyntilaskut verkkokaupasta Netvisoriin Basic, alk. 129 €/kk
 • Netvisor -> Verkkokauppa
  • Basic: Varastosaldot, +59 €/kk
  • Varastosaldot ja tuotetiedot Netvisorista verkkokauppaan (Sis. myyntitilaukset/myyntilaskut verkkokaupasta netvisoriin) Business alk. 199 €/kk

Kuukausimaksun lisäksi Flashnode veloittaa käyttöönotosta/räätälöintityöstä. Hinta määräytyy työtuntien perusteella. Katso hinnoittelusta ja paketeista lisää tästä

Kysy Netvisorin rajapintamaksu Netvisorin myynnistä.

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Hidden
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.