Avoin.ERP Custom

Avoin.systems

Kaikki työkalut yrityksesi operatiiviseen johtamiseen

Odoo-teknologiaa hyödyntävä Avoin.ERP on on yrityksesi tärkein tietojärjestelmä, joka kokoaa kaikki yrityksesi toiminnot yhteen systeemiin. Järjestelmän avulla pyörität saumattomasti prosesseja, viestintää ja dataa myynnistä laskutukseen ja verkkokaupasta varastonhallintaan sekä asiakaspalveluun.

Modernin Avoin.ERP -järjestelmän avulla johdat yritystä reaaliaikaisella tiedolla, tehostat toimintoja automaatiolla ja saat näkyvyyden kaikkiin yrityksesi bisneskriittisiin toimintoihin. Ratkaisu perustuu Odooseen, joka on teknologiana joustava, kustannustehokas ja erittäin käyttäjäystävällinen. Lisäksi kokonaisuus on laajennettavissa ja räätälöitävissä täysin yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. 

Kokonaisratkaisumme koostuu seuraavista moduuleista:

 • Varastonhallinta 
 • Myynti 
 • Ostot 
 • CRM 
 • Projektinhallinta 
 • Verkkokauppa 
 • Helpdesk 
 • Kassajärjestelmä (POS)

ERP-järjestelmät mielletään usein kankeiksi, laajoiksi ja kalliiksi järjestelmiksi – sen sijaan Odoo on joustava, kustannustehokas sekä erittäin käyttäjäystävällinen. Moduulien toimintalogiikka on yhtenäinen läpi koko järjestelmän ja eri toiminnot keskustelevat saumattomasti keskenään. Kokonaisuutta voidaan tehostaa integroiduilla viestintäratkaisuilla, kuten suoraan CRM:ään kirjautuvilla puheluilla ja sähköposteilla. Näin asiakaskokemus on yhtenäinen riippumatta siitä, kuka palvelutilanteen hoitaa. 

Avoin.ERP + Netvisor

Olemme tehneet ERP:n ja taloushallinnon liittämisen helpoksi. Meiltä löytyy valmis integraatio Netvisoriin, jolloin myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti.

Avoin.ERPillä yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti. Taloushallinto hoidetaan taloushallinnon järjestelmässä, joko yrityksesi oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta. 

Taloushallinnon ja Avoin.ERPin saumattomalla yhteistyöllä hoidat yrityksesi toimintaa sujuvasti ja varmistat, että yrityksen myynti, varastonhallinta ja kirjanpito ovat aina synkronoituna. Asiakkaalle on tehty selkeäksi jako eri toimintojen välillä ja ylimääräistä manuaalista työtä ei ole. 

Netvisor-taloushallintoon integroitu ERP ja verkkokauppa

Odoo-teknologiaan perustuva Avoin.ERP -ratkaisu laajenee Netvisor-taloushallinnon lisäksi verkkokauppaan. Verkkokaupan avulla voit nostaa yrityksesi liiketoiminnan uudelle tasolle ja myydä ajasta ja paikasta riippumatta. Tuotetietojen, tilausten ja kirjanpidon hallinta täysin integroidussa järjestelmässä nopeuttaa ja selkeyttää toimitusten käsittelyä.

Verkkokauppaprojektimme lähtevät liikkeelle siitä, että tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja sen prosesseihin, jonka pohjalta suunnittelemme räätälöidyn verkkokaupan, asiointijärjestelmän tai tarjousportaalin. Suunnittelemme verkkokaupparatkaisut aina liiketoiminnan vaatimukset ja sen kohderyhmän huomioiden.

Toimimme luottokumppaninasi tarjoamalla nopean ja luotettavan palvelinympäristön, sekä huolehdimme, että verkkokauppasi pysyy ajan tasalla myös julkaisun jälkeen. Onnistuessaan verkkokauppa on hyvin skaalautuva myyntikanava ja ERP-järjestelmä on keskeisessä asemassa siinä, että verkkokaupan liiketoimintaa voidaan kasvattaa tai laajentaa uusille alueille.

Avoin.Systems – ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä

Me Avoin.Systemsillä kehitämme avoimen lähdekoodin toiminnanohjausta ja verkkopalveluita ihmisläheisellä otteella. Meille ensiluokkaiset verkkopalvelut ovat sydämen asia – aivan kuin niihin saumattomasti kytkeytyvät CRM ja myynnin ohjaus, varastonhallinta ja verkkokauppa, jotka kaikki ilahduttavat käyttökokemuksellaan.

Kehittämämme ratkaisut perustuvat maailman suosituimpiin ja ihmisystävällisimpiin avoimen lähdekoodin Odoo- ja WooCommerce-teknologioihin. Avoin lähdekoodi antaa meille mahdollisuuden rakentaa asiakkaillemme kustannustehokkaasti koko liiketoiminnan kattavat ratkaisut. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaamme saavuttavat liiketoimintatavoitteensa Odoon avulla. Olemme Suomen vanhin Odoo-kehitystalo ja virallinen Odoo partner.

Lue lisää Avoin.Systemsin verkkosivustolta tai varaa maksuton kartoitus edetäksesi nopeiten ERP-hankkeessasi.

Tietopaketit
Toiminnanohjausjärjestelmä PK-yritykselle
Opas Odoo ERP -järjestelmän valintaan
Opas verkkokauppa- ja toiminnanohjaus – kasvua tavoittelevalle yritykselle

Blogikirjoitukset
Odoon ja Netvisorin saumaton yhteistyö
Miksi toimiva varastonhallinta on elintärkeä verkkokauppasi menestykselle?
Näin vertailet ERP-järjestelmiä – 7 kohdan muistilista
Yleisimmät kysymykset Odoon hankinnasta

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ostolaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Varastotapahtumat ja -saldot
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Avoin Systems Oy

+358 457 820 4374

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Hidden
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.