Intrum

Olemme luotonhallinnan johtava asiantuntija ja toimimme terveen talouden suunnannäyttäjänä. Palveluidemme avulla nopeutamme yritysten ja yhteisöjen rahankiertoa ja autamme minimoimaan luottotappioita sekä kotimaassa että ulkomailla. Palvelujamme käyttää noin 21 000 asiakasta vuodessa ympäri Suomea kaikilta toimialoilta. Palvelemme niin pieniä, keskisuuria kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

Intrum Luottotietopalvelut

Intrumilta saat markkinoiden ajantasaisimmat luottotiedot. Yli 100 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen. Perintädataa hyödyntäen tarjoamme markkinoiden ennakoivimmat luottotietotarkastukset kaikkiin liiketoiminnan eri tilanteisiin.

Luottotietoja hyödyntämällä hallitset luottoriskejä, vähennät perinnän tarvetta sekä optimoit myyntiä. Ennakointi on parasta riskienhallintaa. Tarkastamalla luottotiedot aina ennen kauppaa, tiedät mikä on asiakkaasi maksukyky ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Valvomalla säännöllisesti jatkuvien asiakkaiden maksukyvyn muutoksia tiedät heti kun asiakkaasi luottokelpoisuudessa tapahtuu muutoksia. Oman liiketoimintasi jatkuvuuden turvaat seuraamalla toimittajia sekä muita yrityksesi sidosryhmiä. Aseta myös oma yrityksesi seurantaan, niin tiedät heti jos yrityksesi maksukyky laskee.

Palveluvalikoimaamme kuuluu luottotietojen lisäksi perintä-, laskutus- ja reskontrapalvelut sekä rahoituspalvelut.

Uutta: Intrum Riski-indikaattori Netvisorin käyttäjille

Intrum Riski-indikaattorin avulla seuraat tehokkaasti jatkuvien asiakkaidesi maksukäyttäytymisen muutoksia. Palvelu seuraa asiakkaiden maksuviivetilannetta ja päivittää asiakasrekisteriä esimerkiksi lakanneiden yritysten osalta. Maksuviivetietojen avulla voidaan ennakoida asiakkaan maksukyvyn heikentymistä ennen kuin asiakkaalle rekisteröidään varsinaisia julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelussa toimitetaan suomalaisista yritysasiakkaista luokitus, joka perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin, jossa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa.

Netvisor käyttäjänä saat Intrum Riski-indikaattorin käyttöösi Netvisor Storesta.

Pikaluottosuositus – kokonaiskuva yrityksen maksukyvystä

Pikaluottosuositus-palvelun avulla saat yritysasiakkaan maksukäyttäytymiseen perustuvan kattavamman luottosuosituksen (hyväksytty, vakuus, käteinen). Luottosuositus perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin, jossa hyödynnetään reaaliaikaisten maksuviivetietojen lisäksi myös tietoja julkisista maksuhäiriömerkinnöistä.

Saat PDF-raportin joka sisältää luottosuosituksen, yksityiskohtaiset maksuviivetiedot (perintätiedot), julkiset maksuhäiriömerkinnät, yrityksen perustiedot, vastuuhenkilöt sekä nimenkirjoitustiedot.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme – autamme mielellämme!

Yhteyshenkilö

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme – autamme mielellämme!

09-2291 1600

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.