Lenio TOP

Selkeä ja helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa mitään ei ole liikaa ja kaikkea on tarpeeksi. Suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat pysyä liikkeessä kentällä, mahdollistaa etätyöskentelyn ja pysyä perillä toiminnasta.

Asiakkaamme ovat mm. asennus-, muutto-, kuljetus-, remontti-, huolto-, turvallisuus- ja asiantuntijayrityksiä sekä infra- ja maanrakennusyrityksiä. Pilvipalveluna toimivaa järjestelmää voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Työaika

Kirjaa työtunnit, lisät ja tee matkalaskut. Laskuta tuntien mukaan ja siirrä palkka- ja matkalaskuaineistot Netvisoriin.

Tarjoukset

Luo tarjouksia helposti ja tee voitetuista tilauksia yhdellä klikkauksella. Tarjouslaskenta on mahdollista myös monitasoisten tuoterakenteiden osalta.

Tilaukset

Käsittele tilauksia, ohjaa työtä ja siirrä joko laskuina tai tilauksina automaattisesti Netvisoriin.

Töiden suunnittelu

Hallitse työjonoja, suunnittele työpäiviä, aikatauluta ja resursoi.

Projektit

Luo, aikatauluta ja hallinnoi projekteja sekä laskuta niistä. Seuraa lisäksi projektin kannattavuutta joko Lenio TOPissa tai Netvisorissa. Tee tarvittaessa osatuloutus Netvisoriin.

Ostot

Pysy perillä kuluista, hallinnoi ostolaskuja ja mahdollista asiatarkastus-hyväksyntä Netvisoriin tulleille ostolaskuille Lenio TOPissa.

Laitteet

Seuraa laitteiden tilaa, ylläpidä, vuokraa ja laskuta.

Työvuorosuunnittelu

Suunnittele ja hallinnoi teollisuuden ja linjaliikenteen työvuoroja.

Integraatiot

Tarjoamme markkinoiden monipuolisimman integraation Netvisoriin. Lisäksi voit yhdistää Lenio TOPin muihin tarpeellisiin ohjelmiin.

Yhteyshenkilö

Myynti Lenio

010 292 7777

[email protected]

Yhteyshenkilö

Antti-Eemeli Mäkinen

0503230025

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.