Maventa

Maventa on Suomen johtava verkkolasku- ja verkkopalkkapalvelu. Kaiken kaikkiaan Maventaa käyttäviä yrityksiä on jo yli 150 000.

Maventa löytää aina perille

Maventan verkko etsii nopeimman, kustannustehokkaimman ja turvallisimman reitin laskullesi. Lasku välittyy aina ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta jos verkkolaskua ei voida toimittaa, lasku välittyy sähköposti-ilmoituksella tai kirjeitse. Sinun ei tarvitse huolehtia laskun välitystavasta. Voit luottaa siihen että lasku saapuu perille oli vastaanottaja kuluttaja tai yritys – Suomessa tai ulkomailla.

Automatisoi ostolaskujen käsittely

Verkkolaskun tietoja ei tarvitse skannata tai syöttää manuaalisesti taloushallinto-ohjelmistoon. Ohjelmisto lukee laskun tiedot automaattisesti. Voit automatisoida myös ostojen maksamisen ja kirjanpitoviennit.

Verkkolaskun vastaanottoon tarvitset ainoastaan taloushallinto-ohjelmiston ja verkkolaskuosoitteen. Verkkolaskuosoitteen saat avaamalla ilmaisen Maventa-tilin. Maventa huolehtii verkkolaskuformaattien muuntamisesta vastaanottajan ostolaskujärjestelmän vaatimaan muotoon.

Toimita palkkalaskelmat sähköisesti

Verkkopalkkapalvelulla pääset eroon paperisten palkkalaskelmien postittamisesta. Palkanmaksaja voi toimittaa palkkalaskelmat sähköisessä muodossa verkkopalkkaa tukevan ohjelmiston avulla. Palkansaaja tarkastelee omia palkkalaskelmiaan suoraan oman verkkopankkinsa kautta. Palkansaajilla on mahdollisuus täysin sähköiseen palkkalaskelmaan.

Maventa Verkkopalkka perustuu pankkien salausteknologiaan ja laajasti käytössä olevaan verkkopalkan esilläpitotekniikkaan. Todistettu teknologia takaa palvelun luotettavuuden.

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.