Passeli

Passelin helppokäyttöisestä PC-kassasta tiedot napin painalluksella Netvisoriin

Passeli Yrityksen tehokas ja helppokäyttöinen PC-kassa kaikkiin tarpeisin. Kassaohjelma on integroitavissa suoraan Netvisoriin. Ohjelman monipuolisten raporttien avulla kassamyynnin seuraaminen on helppoa. Porautuvien raporttien avulla tarvittavien tietojen toimittaminen tilitoimistolle käy käden käänteessä. Kysy myös muista Netvisoriin integroitavista ohjelmistamme.

Passeli Yritys on suunniteltu helpottamaan pienten ja keskisuurten yritysten jokapäiväisiä töitä. Kassaohjelma on suunnattu kaiken kokoisille kassamyyntiä tekeville yrityksille.

Passelin PC-kassa on turvallinen ja paikalleen asennettava kassaohjelma, joka ei ole riippuvainen Internet-yhteyden toimivuudesta. Ohjelman käyttö on nopeaa sen kätevien pikanäppäimien ja kosketusnäyttömahdollisuuden vuoksi. Passelilta saat myös kaikki tarvittavat kassan lisälaitteet kuten kosketusnäytöt, viivakoodinlukijat ja kassalippaat.

Integraatio Netvisoriin

Kaikki tärkeät Kirjanpidon materiaalit siirtyvät Kassaohjelmasta napin painalluksella suoraan Netvisor-kirjanpitoon. Myös tositteet siirtyvät Passeli Kassasta helposti Netvisoriin, näin vältyt tositteiden käsin syöttämiseltä. Rajapinnan avulla Passelista on reaaliaikainen yhteys Netvisor varastonhallintaan.

Lue lisää sivuiltamme >>

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen
Varastotapahtumat ja -saldot
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.