Johku

Johku on uudenlainen kaupankäyntijärjestelmä, joka mukautuu kauppiaan tarpeeseen ja toimintaan; Johku on verkkokauppa, kassajärjestelmä, varausjärjestelmä ja lipunmyyntijärjestelmä, sisältäen kaikki kauppiaan tarvitsemat ominaisuudet ja tuotetyypit.  Johku ei rajoita kauppiaan liiketoimintaa vaan sen monipuoliset toiminnot ovat valmiita käyttöön kauppiaan tilanteen mukaisesti, olipa kyse sitten muutaman tuotteen onlinemyynnistä, online- ja/tai kivijalkakaupasta tai laajemmasta kokonaisuudesta myyntikanavineen. 


Internetselainpohjainen, täysin responsiivinen Johku ei tarvitse erillisasennuksia ja kulkee kauppiaan mukana minne vain.

Johkun kattavat toiminnot mahdollistavat monenlaiseen kaupankäyntiin:

 • Myynnin, tilausten ja tositteiden tarkastelu
 • Varausten luonti, varaustilanteen tarkastelu
 • Manuaalitilaukset ja laskun lähetys järjestelmästä
 • Raportointi
 • Runsaasti erilaisia tuotetyyppejä: mm. majoitustuotteet, välinevuokraus, lipunmyynti, lahjakortit, varastosaldolliset tuotteet
 • Sisäänrakennettu kauppapaikka toimii kauppiaan omana verkkosivustona tuotteiden myynnissä ja yrityksen esittelyssä
 • Kassaympäristö tuotteiden myyntiin paikan päällä
 • Netvisor-integraation lisäksi monia muita valmiita integraatioita mm. MyAllocator-kanavahallinta ja Igloohome-lukitustuotteet 

Johku mahdollistaa tuotemyynnin asiakkaille toisten Johku-kauppiaiden kaupoissa

Johkussa erityistä on ns. jaetut kaupat -kokonaisuus, jossa Johku-kauppiaan on mahdollista myydä tuotteitaan toisen Johku-kauppiaan kauppapaikalla ja toisinpäin, sekä halutessaan periä komissiota ko. myynnistä. Johku-ekosysteemissä kauppapaikkoja ovat Johku-pohjaiset verkkokaupat, Johku-pohjaisia kassoja käyttävät kivijalkamyymälät tai esim. tuotteiden widgetti-upotukset millä tahansa www-sivustolla.

Myynti syntyy suoraan siihen kauppaan, kenen tuotteesta on kysymys. Asiakas voi koota samaan ostoskoriin usean kauppiaan tuotteita ja maksaa ne yhtenä transaktiona Johkussa; Visma Pay tilittää kullekin kauppiaalle kuuluvan osuuden ja huomioi myös mahdollisesti asetetut komissiot automaattisesti. Tämä kokonaisuus tuo täysin uudenlaista nostetta ja mahdollisuuksia myyntiin. Lisäksi se mahdollistaa laajempien portaalikokonaisuuksien luomisen esim. matkailuorganisaatioille.

Netvisor + Johku: automatisoitu prosessi asiakkaan kontaktista tilinpäätökseen

Johku-Netvisor-integraatiossa Johku kommunikoi Netvisoriin reaaliaikaisesti kaikki myynnit, suoritukset ja varastomuutokset.  

Johkusta lähetetään automaattisesti myyntitositteet ja laskut Netvisoriin Johkussa asetetulla tositenumeroinnilla; myyntitositteet muodostuvat avoimiksi myyntilaskuiksi ja laskut lähettämättömiksi myyntilaskuiksi Netvisoriin. Kun suoritus kirjataan Johkussa tositteelle, välitetään tieto suorituksena myyntilaskulle Netvisorissa. Vastaavasti kun Netvisorissa kirjautuu viitesuoritus myyntilaskulle, tieto välittyy suoritukseksi laskulle Johkussa. Johku käyttää Netvisorista haettuja laskentakohteita, kun tosite lähetetään Johkusta Netvisoriin.

Myyntitositteiden, laskujen ja suoritusten lisäksi Johkusta Netvisoriin välitetään tuotteet, resurssit, tuotteiden varastosaldo sekä asiakkaat.

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen
Laskentakohteet ja dimensiot
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen
Varastotapahtumat ja -saldot
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Ei mahdollinen

Tutustu tarkemmin Johkuun.

Yhteyshenkilö

Ilkka Lariola

Ekosysteemijohtaja

050 376 8855

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Hidden
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.