Avoin.ERP Ready

Reaaliaikainen näkyvyys yrityksesi varastoon ja taloushallintoon

Avoin.ERP Ready (ent. Wiisas) on on moderni ja helppokäyttöinen järjestelmä toiminnanohjaukseen, joka on suunniteltu vastaamaan pk-yritysten tarpeita. Järjestelmän avulla hoidat mm. myynnin, ostot ja varastonhallinnan yhdessä järjestelmässä, josta tiedot siirtyvät automaattisesti Netvisoriin. Avoin.ERP Ready -ratkaisun taustalla on pk-yritysten suosima käyttäjäystävällinen Odoo ERP. 

Perustoiminnot

  • Varastonhallinta 
  • Myynnin työkalut 
  • Ostot ja hankintojen hallinta 
  • CRM 
  • Valmis integraatio Netvisoriin 
  • Helppo laajentaa lisätoiminnoilla! 

Lue kattava kuvaus järjestelmästä Avoin.ERP Tietopaketista → 

Avoin.ERP Ready + Netvisor 

Avoin.ERP Ready perustuu Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään ja sen saumattomaan integraatioon Netvisorin taloushallintoon, jolloin kaikki yrityksen kriittiset prosessit hoituvat vaivattomasti. Myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti. Avoin.ERP Readyn ja Netvisorin saumattomalla yhteistyöllä hoidat yrityksesi toimintaa sujuvasti ja varmistat, että yrityksen myynti, varastonhallinta ja kirjanpito ovat aina synkronoituna.

Myynti, ostot ja varastonhallinta tehdään Avoin.ERP Ready -ohjelmistossa ja taloushallinto Netvisorissa. Avoin.ERP Readyllä yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti, taloushallinto puolestaan hoidetaan Netvisorissa, joko yrityksesi oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta. 

Avoin.Systems – ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä

Me Avoin.Systemsillä kehitämme avoimen lähdekoodin toiminnanohjausta ja verkkopalveluita ihmisläheisellä otteella. Meille ensiluokkaiset verkkopalvelut ovat sydämen asia – aivan kuin niihin saumattomasti kytkeytyvät CRM ja myynnin ohjaus, varastonhallinta ja verkkokauppa, jotka kaikki ilahduttavat käyttökokemuksellaan.

Kehittämämme ratkaisut perustuvat maailman suosituimpiin ja ihmisystävällisimpiin avoimen lähdekoodin Odoo- ja WooCommerce-teknologioihin. Avoin lähdekoodi antaa meille mahdollisuuden rakentaa asiakkaillemme kustannustehokkaasti koko liiketoiminnan kattavat ratkaisut. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaamme saavuttavat liiketoimintatavoitteensa Odoon avulla. Olemme Suomen vanhin Odoo-kehitystalo ja virallinen Odoo partner.

Lue lisää Avoin.Systemsin verkkosivustolta tai varaa maksuton kartoitus edetäksesi nopeiten ERP-hankkeessasi.

Tietopaketit
Toiminnanohjausjärjestelmä PK-yritykselle
Opas Odoo ERP -järjestelmän valintaan
Opas verkkokauppa- ja toiminnanohjaus – kasvua tavoittelevalle yritykselle

Blogikirjoitukset
Odoon ja Netvisorin saumaton yhteistyö
Miksi toimiva varastonhallinta on elintärkeä verkkokauppasi menestykselle?
Näin vertailet ERP-järjestelmiä – 7 kohdan muistilista
Yleisimmät kysymykset Odoon hankinnasta

Katso webinaari (24.3.2021) Avoin.ERP Ready (ent. Wiisas) -toiminnanohjausjärjestelmästä

Yhteyshenkilö

Joni Winsten

+358 45 639 6369

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.