eTasku

Ota eTasku käyttöön ja lähetä yrityksesi kirjanpitoaineisto sähköisesti kirjanpitäjällesi

Jo yli 20 000 yritystä toimittaa aineistonsa kirjanpitoon eTaskulla. Palvelu on käytössä yli 50% Suomen tilitoimistoista.

eTaskun mobiilisovelluksen avulla toimitat kaikki tositteet, matkalaskut ja muut liiketoimintasi kannalta tärkeät dokumentit kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Kuvatessasi esimerkiksi kuittia, eTaskun kuvantunnistus (OCR) lukee kuitilta tiedot automaattisesti, jonka jälkeen se on kirjanpitäjällä käsiteltävänä alle 10 sekunnissa. Perinteiset skannaustoimenpiteet ja hukassa olevat kuitit voi siis viimein unohtaa!

Mobiilisovelluksen lisäksi eTaskuun voi lisätä aineistoa web-sovelluksen ja sähköpostin välityksellä.

Tutustu videolta kuinka lisäät tositteen eTaskulla kirjanpitäjälle käsiteltäväksi.

Kirjanpitäjäsi voi siirtää tositteiden ja matkalaskujen tiliöinnit eTaskusta Netvisoriin joko API-rajapinnan tai CSV-tiedostosiirron avulla.

Tarjoamme kaikille uusille yrityksille maksuttoman 30 päivän testijakson, jonka aikana pääsette tutustumaan palveluun yhdessä kirjanpitäjänne kanssa – ilman sitoumuksia!

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen
Skannattu aineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Petra Laisi

0504645923

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.