eTasku

Best Mobile Service 2015! eTasku on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, arkistoit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon yhdellä napin painalluksella. eTaskulla voit myös tehdä matkalaskut! Kokeile ilmaiseksi.

Myös kirjanpitäjäsi tykkää, eTasku nimittäin integroituu Netvisoriin. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!

eTasku on suunnattu niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ei enää ikinä kuittien hukkaamista, varmuuskopiointia, arkistointia, numerointia… Lopeta kuittirumba ja matkalaskusamba, Toimita kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjällesi napin painalluksella!

eTaskua voit käyttää yhdessä Netvisorin kanssa monella tapaa. Mikäli yritykselläsi on rajapinta käytössä, voi kirjanpitäjäsi siirtää kuitit tiliöintitietoineen eTaskusta suoraan Netvisoriin. Jos yritykselläsi ei ole rajapintaa käytössä, voi kirjanpitäjäsi kuitenkin käyttää eTaskua erinomaisesti ja viedä tiliöinnit csv-tiedostosiirrolla Netvisoriin. Toki Netvisoriin voi ladata hyvin myös pdf-tiedostona tositteet eTaskusta, mahdollisuuksia on monia! 

Muutamia referenssejä: https://www.etasku.fi/referenssit/

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen
Skannattu aineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Mika Mattila

Kuittikenraali

0407739536

mika.mattila@etasku.fi

Kumppanuustaso:

Not Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
4,90 €/kk/käyttäjä. Ilmainen kuukauden kokeilu

Lisätietoa:

eTasku & Netvisor

Ota yhteyttä eTaskuun

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.