Visma Movenium

Moveniumilla hallitset kätevästi koko työmaata 

Movenium on rakennusalan johtava työmaajärjestelmä. Moveniumin avulla hoidat lakisääteiset työajan- ja kulunseurannat, varmistat, että työt tulee laskutettua sekä täytät rakentamisen tiedonantovelvollisuuden. Työmaaperehdytys, työmaapäiväkirjan ylläpito sekä TR- ja MVR-mittaukset hoituvat kätevästi mobiilisovelluksella. Moderni käyttöliittymä, push-notifikaatiot ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta. Vähennä siis paperityötä ja automatisoi rutiinit! Moveniumin voit muokata yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. 


Automatisoi rakentajailmoitukset verottajalle 

Täytä lakisääteinen rakentamisen tiedonantovelvoite ja toimita työntekijä- ja urakkailmoitukset verottajan vaatimusten mukaisesti – automatisoidusti, tuhlaamatta ylimääräistä aikaa. Ei enää tietojen manuaalista syöttöä ja toimittamista, verottajaraportointi muodostuu työntekijä- ja urakkatietojen perusteella. Mikäli ilmoituksissa on puutteita, järjestelmä huomauttaa niistä sinulle ja voit muokata tietoja ennen lähettämistä. 

Miksi Movenium ja Netvisor? 

Movenium on rakennusalan yrityksille täydellinen työkalu Netvisorin rinnalle. Moveniumin avulla 

– työajan leimaus käy helposti ja kätevästi reaaliajassa mobiilisovelluksella, selaimella tai leimauslaitteella. 

– kohdistat tehdyt tunnit järkevästi oikeille projekteille, työmaille, aliprojekteille jne. Työajat siirretään valmiina palkka-aineistona vain napin painalluksella työaika- tai maksuryhmittäin Netvisorin palkanlaskentaan. Vaivatonta! 

– voit kohdistaa työajat myös Netvisorin laskentakohteille, jolloin seuraat laskentakohteille kertyneitä tunteja suoraan Netvisorista. 

Myös laajemman kokonaisuuden räätälöinti yrityksesi tarpeiden mukaiseksi on mahdollista kustannustehokkaasti. Haluatko hyödyntää Moveniumiin kerättyjä tietoja esimerkiksi Netvisorissa laskutukseen? Onnistuu! 

Moveniumin saat käyttöösi hetkessä 

– Ota Movenium käyttöön osoitteessa visma.fi/movenium 

– Otettuasi Moveniumin käyttöön, yhdistät Netvisorin kätevästi Moveniumin sisäisessä kaupassa napin painalluksella täysin omatoimisesti. 

– Moveniumista löydät kirjalliset ohjeet palkkalajien asettamiseen ja muiden avaintietojen lisäämiseen. 

– Integraatio on veloitukseton. Maksat vain Netvisorin ja Moveniumin käyttömaksut.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Työaika- ja poissaolokirjaukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)

Visma Movenium

Ota yhteyttä Moveniumiin
Kumppanuustaso:

Visma

Hinnoittelu:

Urakoitsija 39 €/kk + 7 €/käyttäjä/kk ja Pääurakoitsija 149 €/kk + 7 €/käyttäjä/kk (Kaikki kulunseurantakäyttäjät sisältyvät hintaan. Max 5 aktiivista pääurakointityömaata / kk.)

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Ota yhteyttä Moveniumiin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.