IPa

Pinja

Miksi järjestelmien integrointi kannattaa?

Toimivat prosessit vaativat usein monen järjestelmän yhtäaikaista ja saumatonta kommunikointia. Tämä edellyttää, että oikea tieto on oikeassa järjestelmässä, oikeaan aikaan.

Integraatioiden avulla luodaan ylläpidettäviä järjestelmäkokonaisuuksia. Yhden järjestelmän muuttuessa muutoksia ei tarvitse tehdä useaan järjestelmään, vaan reagoiminen integraatiototeutuksessa riittää. Kokonaisuuden toimintavarmuus voidaan taata kattavalla integraatioiden valvonnalla.

IPa by Pinja -alustalla ratkaistaan tiedonsiirron haasteet

IPa by Pinja on suunniteltu ketterään järjestelmien yhdistämiseen. Integraatiopalvelualustalla (IPa) voidaan liittää uusia järjestelmiä jo olemassa olevaan kokonaisuuteen, integroida nykyiset järjestelmät siirtämään tietoa automaattisesti ja tehostaa nykyisiä prosesseja.

IPa-palvelu tarjoaa integraatioasiantuntemusta yksittäisistä integraatiototeutuksista pitkäaikaisiin integraatiokumppanuuksiin. Palvelulla taataan integraatioiden toiminta valvonnan, hälytysten ja asiantuntevan tiimin avulla.

Yhteyshenkilö

Markus Keskiruokanen

Business Manager

+358 50 412 7217

markus.keskiruokanen@pinja.com

Yhteyshenkilö

Tommi Kaipainen

Service Product Owner

+358 45 1180 950

tommi.kaipainen@pinja.com

Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
Palvelun hinta alkaen 85 €/kk.

Lisätietoa:

IPa by Pinja

Ota yhteyttä

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.