Jeemly

SKJ®

KASSA JOKA KASVATTAA RAHAN VIRTAA

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu aloittaville ja kasvunnälkäisille yrityksille. Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Jeemly paketoi kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät toiminnot helppokäyttöiseksi kassaratkaisuksi, jolla luot kassavirtaa missä haluat. Se tarjoaa juuri sinun tarvitsemasi edistykselliset ominaisuudet myymälä-, ravintola-, tapahtuma- ja pop-up-liiketoimintaan nyt ja tulevaisuudessa.

Jeemly auttaa sinua hallitsemaan liiketoimintasi myös verkossa. Se yhdistää verkkokaupan ja myymälän mahdollistamalla myymäläsi saatavuus- ja yhteystietojen näyttämisen verkkokaupassa.

Jeemly-peruskokoonpano sisältää kassalaitteiston, ohjelmistolisenssin sekä tarpeisiisi vastaavat käyttöpalvelut.

Lue lisää Jeemlystä >

SKJ SYSTEMS – EDELLÄKÄVIJÄNÄ KOHTI KANSAINVÄLISIÄ MARKKINOITA

SKJ Systems on ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa kassavirranhallintatuotteita, joissa yhdistyvät kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien parhaat ominaisuudet.

Vastaamme asiakkaidemme liiketoimintaan ratkaisuilla, jotka tekevät unelmista menestystarinoita ja kassavirroista vuolaita. Visiomme on olla kassavirtajärjestelmien luotettu tiennäyttäjä ja johtava toimija Euroopassa.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen
Osto- ja myyntilaskujen suoritukset
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Jarmo Pirskanen

Sales Manager

+358 50 3389 351

[email protected]

Yhteyshenkilö

Jari Tuomainen

Sales Manager

+358 50 4455 393

[email protected]

Yhteyshenkilö

Jouni Hyttinen

Sales Development Director

+358 50 0570 546

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.