eCleaners

Maxtech

Maxtech eCleaners siivousalan työnhallintaratkaisu

Maxtech on teknologiayritys Oulusta, joka on erikoistunut kiinteistöpalvelualan työnhallintaratkaisuihin. Maxtechin järjestelmä ja toimialakohtaiset ratkaisut ovat kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa. eCleaners on siivousyritysten erityistarpeisiin räätälöity ratkaisu, jonka käyttöönotto on erittäin helppoa.

Netvisor + Maxtech eCleaners

Myyntilaskuaineisto saadaan sähköisesti eCleanersistä Netvisor taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmaan, josta se voidaan lähettää halutessa automaattisesti asiakkaalle. Tällöin yrityksen kirjanpito on myyntien osalta reaaliaikainen.

Lisäksi eCleanersistä voidaan siirtää työaikakirjaukset tai palkkarivit Netvisorin palkanlaskentaan valmiiksi TES-tulkittuina. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse erikseen toimittaa palkanlaskijalle aineistoa, ja palkanlaskenta saadaan suoritettua nopeammin.

Netvisorin ja Maxtechin välinen rajapinta on toiminut jo vuosia ja se todettu käytössä erittäin luotettavaksi. Netvisorin käyttäjille Maxtechin työnhallintajärjestelmän käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Sama pätee myös toisinpäin, Maxtechin käyttäjien on helppo ottaa Netvisor käyttöön.

eCleaners -työnhallintajärjestelmä on täydellinen ratkaisu siivousalan yritykselle

Helpompaan, tehokkaampaan ja järjestelmällisempään työnhallintaan kehitetty Maxtech eCleaners tuo yhteen järjestelmään kaiken, mistä siivousalan yrityksessä työnhallinnan osalta tarvitsee huolehtia. Järjestelmä parantaa työntekijöiden työhyvinvointia ja säästää aikaa sekä työntekijöiltä että työnjohdolta. Manuaalisen työn tarvetta vähentävät laskutus ja palkka-aineistojen siirtorajapinnat.

eCleanersin valintaan puoltavat sen monipuoliset hyödyt:

– Suomalaisten yritysten tarpeisiin kehitetty järjestelmä
– Liikkuvaan työhön ja erityisesti siivousalan tarpeisiin suunniteltu
– Järjestelmästä voidaan tuoda tiedot suoraan Netvisoriin
– Helppo käyttöliittymä työvuorosuunnitteluun
– Leimaukset QR-koodeilla ja NFC-tunnisteilla (Android & iOS)
– Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen tulkinta
– Edistynyt työajanseuranta monipuolisilla raporteilla
– Reaaliaikainen ajoneuvopaikannus ja matkalaskut
– Nopea ja helppo käyttöönotto
– Asiantunteva asiakaspalvelu

Tutustu siivousalan työnhallintaratkaisuun tarkemmin osoitteessa: https://www.maxtech.fi/siivousala/

eCleaners-työnhallintajärjestelmän kulmakivet

Maxtechin järjestelmä rakentuu osista, joiden avulla siitä saadaan räätälöityä ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin. eCleaners on valmiiksi räätälöity kokonaisuus suomalaisille siivousalan yrityksille. Ratkaisun kulmakivinä toimivat:

 1. Työvuorosuunnittelu

  Maxtechin kehittynyt työvuorosuunnittelujärjestelmä mahdollistaa kymmenien ja jopa satojen työntekijöiden vuorojen suunnittelun virheittä. Kalenterinäkymässä työvuorot ja ennalta määritetyt päiväaikataulut ja reitit ovat aikataulutettavissa työohjeineen ja sijaintitietoineen suoraan työntekijöille kohdekohtaisesti ja poikkeamat huomioiden. Työnjohto näkee selkeästä näkymästä, että kaikki tehtävät tulevat suoritetuksi ja ettei mitään töitä jää puuttumaan laskutusaineistosta.
 2. Työaikakirjanpito ja palkka-aineistot

  Maxtechin työajanseurantajärjestelmä sähköistää yrityksen tuntilaput ja kerää kentältä työaikatiedot. Halutessa työaikaleimauksia voidaan hyödyntää mobiilista, tietokoneelta tai päätelaitteilta. Kohteiden väliset siirtymät voidaan tallentaa automaattisesti ja kohdistaa kohteille. Järjestelmästä voidaan siirtää sähköisessä muodossa TES-tulkitut palkka-aineistot sekä myyntilaskuaineistot Netvisor taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmaan.
 3. Ajoneuvopaikannus

  Maxtechin ajoneuvopaikannus tallentaa ajoreitit, sijaintitiedot ja kohteessa käytetyn ajan automaattisesti järjestelmään myöhempää tarkastelua varten. Paikkatietojen perusteella matkalaskut, kilometrikorvaukset ja päivärahat muodostuvat vaivattomasti. Automatisoitu paikannusratkaisu tehostaa ajoneuvojen käyttöä ja auttaa suunnittelemaan kohteiden aikatauluttamista, näin se säästää työaikaa kaikilta. Reaaliaikaisten sijaintitietojen avulla esimerkiksi kiireellisiin ja yllättäviin tilanteisiin voidaan ohjata lähin auto heti paikanpäälle.

Varaa ilmainen eCleaners-järjestelmän esittely

Katso hinnasto, lue lisää ominaisuuksista ja varaa ilmainen esittely Maxtech eCleaners siivousalan työnhallintaratkaisusivulta.

Yhteyshenkilö

Marko Pöhö

Myynti

+358 10 229 6208

[email protected]

Yhteyshenkilö

Antti-Pekka Louste

Myynti

+358 10 229 6204

[email protected]

Yhteyshenkilö

Mika Impiö

Myynti

+358 10 229 6206

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Hidden
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.