Maxtech

Maxtechin työtä helpottavat ratkaisut

Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty helppokäyttöiseksi ratkaisuksi yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

  • Vapauttaa turhasta paperikirjanpidosta
  • Työntekijöille maksetaan oikeudenmukaisesti
  • Ei unohtuneita laskutustunteja
  • Liikkuvan työvoiman reaaliaikainen seuranta
  • Parantaa turvallisuutta ja täsmällisyyttä
  • Lisää avoimuutta ja luottamusta

Maxtech tarjoaa ERP- ja työnhallintajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja se on monipuolinen ratkaisu lähes kaikille yrityksille ja toimialoille. Parhaimmillaan ERP-järjestelmä on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan: työajan raportoinnin, matkalaskut, ajopäiväkirjan, työmääräysten hallinnan ja käyntikuittausten kautta työvuorosuunnitteluun, automaattisiin palkka- ja laskutusaineistoihin.

Järjestelmästämme voidaan viedä Netvisoriin tietoja, sekä palkanlaskentaa että laskutusta varten.

Työajanseuranta

Tehdyn työn kirjaaminen ja seuranta on nykyään lain vaatimaa kaiken kokoisissa yrityksissä. Työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa sisään, ulos ja tauoille kirjautumisen laitteesta ja paikasta riippumattomasti. Mobiilissa, verkkoselaimessa ja kirjauslaitteella tehdyt kirjautumiset synkronoituvat saumattomasti. Järjestelmä mahdollistaa työaikakirjausten hyväksynnän, tuntiraportit, työaikaliukumat, kokonaistyöaikaraportit, poissaolojen ja varallaolojen hallinnan, TES-tulkinnan, palkka-aineistot, työsopimus- ja HR-raportit, työaikapankin sekä työajanlyhennykset.

Työnhallinta

Toimialasta riippumatta Maxtechin työnhallintajärjestelmä on erinomainen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille. Työnhallintajärjestelmä sulauttaa töiden-, resurssien- ja kalustonhallinnan helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Näin yrityksellä jää enemmän aikaa omalle ydinosaamiselleen.

Työvuorosuunnittelu

Yksi Maxtechin järjestelmän kulmakivistä on helppokäyttöinen työvuorosuunnittelujärjestelmä. Visuaalisesti toimiva käyttöliittymä mahdollistaa pilvipohjaisen työvuorosuunnittelun jo tuhansien työntekijöidenkin kohdalla sulavasti ja saumattomasti yhteen toimien työnhallinnan ja työajanseurannan kanssa. Sopii pienille ja suurille yrityksille sekä skaalautuu yrityksen kasvaessa.

Rakennusalan kulunvalvonta

Ilman kehittynyttä kulunvalvontajärjestelmää rakennusalan ilmoitusvelvollisuus tekee kulunvalvonnasta työlästä. Maxtechin helppokäyttöinen rakennusalan kulunvalvontajärjestelmä toimii osana ERP-järjestelmää, mahdollistaen lainmukaisen työntekijätietojen keräämisen sekä raportoinnin vaativimmissakin käyttökohteissa. Kulkulupien sekä perehdytysten hallinta ja läsnäolevien henkilöiden raportointi kuuluu olennaisena osana Maxtechin ratkaisuun.

Paikannuspalvelut

Paikannustietojen hallintaan kehitetty järjestelmä mahdollistaa kaluston, ajoneuvojen ja vaikka työkalukonttien ja koneiden paikantamisen reaaliajassa. Automaattinen dokumentointi ja raportointi pienentää työnjohdon työmäärää. Paikantaminen mahdollistaa myös työturvallisuudesta huolehtimisen kokonaisvaltaisemmin.

Integraatiot

Maxtechin järjestelmä tukee kymmeniä palkka-aineistojen siirtorajapintoja, mukaan lukien Visman Netvisor. Laskutusaineistojen siirtorajapinnoista tuetaan kaikkia yleisesti käytettyjä ohjelmistoja, joihin lukeutuu tietysti myös Netvisor.

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Työaika- ja poissaolokirjaukset
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Matkalaskut
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen

Yhteyshenkilö

Marko Pöhö

Myynti

+358 10 229 6208

[email protected]

Yhteyshenkilö

Mikko Ängeslevä

Myyntijohtaja

+358 40 482 5770

[email protected]

Yhteyshenkilö

Antti-Pekka Louste

Myynti

+358 10 229 6204

[email protected]

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.