Nooga

Osoite: Alholminkatu 4 Pietarsaari 68600

Tilitoimisto yrittäjille

Noogasta saa sellaista palvelua, jota yrittäjä mielestämme ansaitsee. Tavoitteenamme on muuttaa käsitystä kirjanpidosta välttämättömänä pahana. Haluamme tehdä kirjanpidosta pidetyn osan liiketoimintaa, joka tarjoaa mahdollisuuden pysyä aina hyvin perillä yrityksen taloudesta sekä siitä, miten yrityksellä menee nyt ja tulevina kuukausina.

Monen yrittäjänä vietetyn vuoden jälkeen tiedämme, kuinka hankalalta kirjanpito saattaa joskus tuntua. Täytyy pitää lukua kuiteista, ostolaskuista, myyntilaskuista, arvonlisäveroilmoituksista, laskutuksesta ja reskontrasta. Me Noogassa teemme tämän kaiken helpoksi sinulle digitalisoinnin avulla. Palkanlaskenta on myös meidän alaamme. Me tunnemme työlainsäädännön ja työehtosopimukset tarkasti, ja pidämme huolta, että palkat lasketaan oikein ja maksetaan ajallaan.

Noogan talousneuvonta tarjoaa sparrausta joka kuukausi, ja käymme kanssasi läpi yrityksesi avainluvut. Annamme myös ehdotuksia, kuinka voisit kehittää yrityksesi talouden seurantaa.Talousneuvontapalvelumme auttavat sinua tekemään kuukausi- tai kvartaaliraporttejajohtoryhmälle tai hallitukselle. Raportoinnin tiheys on sovittavissa.

Nooga on Taloushallintoliiton jäsen. Nooga Team on nuori, positiviinen ja sitoutunut tiimi, joka todella haluaa auttaa yrittäjiä. Olemme nykyajan taloushallintoalan asiantuntijoita ja kouluttaudumme säännöllistesti joten ylläpidetään osaamista. Käytämme työkaluna digitaalisia taloushallinnon järjestelmiä.

Noogan arvot

– Henkilöstön hyvinvointi
– Rehellisyys
– Ammattitaito
– Jatkuvia parannuksia

Lue lisää Noogasta

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Alholminkatu 4 Pietarsaari 68600

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Ota yhteyttä Noogaan

Pyydä tarjous: Nooga


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.