Nooga, Vaasa

Osoite: Vaasanpuistikko 16, Vaasa

Kirjanpidosta kasvustrategiaan – tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä

Nooga tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Yhtiömme perustettiin 2016 Pietarsaaressa ja tiimiimme kuuluu 30 energistä huipputekijää. Digitaalinen toimintamallimme mahdollistaa asiakkaidemme palvelun valtakunnallisesti, mutta lisäksi löydät meidät fyysisesti Helsingistä, Kokkolasta, Närpiöstä, Pietarsaaresta, Uudestakaupungista ja Vaasasta.

Nooga sai Great Place to Work sertifikaatin 2019. Pidämme tiimistämme erinomaista huolta ja uskomme heidän viihtyvyyden näkyvän asiakkaillemme laadukkaana palveluna ja alan parhaimpana asiakaskokemuksena. 

Tilitoimisto Noogan henkilökuntaa.

Kokosimme huipputiimin. Tiimiläisemme ovat työskennelleet yritysjohtajina, liiketoiminnan kehittäjinä ja yrittäjinä. Meidän kaikkien yhteisenä intressinä on aito halu tukea yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa ja viemään toimintansa seuraavalle tasolle.

Voimme tarjota yrityksellesi sujuvan taloushallinnon ja toteuttaa järjestelmien välisen kommunikoinnin asianmukaiselle tasolle. Jos yrityksesi on muutosten edessä, voimme toimia keskustelukumppanina, neuvonantajana ja toimeenpanijana.

Nooga on strateginen kumppani, joka tukee asiakkaidensa ydinliiketoimintaa. Yhdessä voimme keskittyä menestykseenne.

Lue lisää Noogasta

Nooga, Vaasa

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Vaasanpuistikko 16, Vaasa

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Nooga, Vaasa


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.