Balanco Accounting Oy Lahti

Osoite: Svihufvudinkatu 23 Lahti 15110

Huolehdimme taloushallinnostasi asiantuntevasti ja kokonaisvaltaisesti.

Balanco on nykyaikainen, reilu 40 taloushallinnon asiantuntijan tilitoimisto, joka monipuolisella palvelullaan mahdollistaa aidon ja asiantuntevan kumppanuuden. Kumppanuuden, jolla on asiakkaalle merkitystä.

Tuemme taloushallinnon kokonaisvaltaisena kumppanina kasvua ja kehitystä tavoittelevia osakeyhtiöitä sekä myös kansainvälisesti toimivia konserneja menestymään.

Kokonaisvaltainen palvelu

Taloushallintopalvelumme kivijalan muodostavat henkilökohtaisen palvelutiimin tuottama kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelutalousassistenttitalouden & verotuksen sekä liikejuridiikan asiantuntijapalvelut.

Tiimi huolehtii yrityksesi taloushallinnosta

Meillä saat henkilökohtaisen tiimin, joka huolehtii yrityksesi taloushallinnosta yhteisvastuullisesti. Tiimisi koostuu talousasiamiehestä, henkilökohtaisesta kirjanpitäjästä, palkanlaskijasta sekä tarvittaessa talousassistentista varahenkilöineen.

Talousasiamies on osa kirjanpitopalveluamme

Talousasiamies on kiinteä osa kirjanpitopalveluamme ja keskeisin ero muihin tilitoimistoihin. Yrityksellesi nimetty Talousasiamies vastaa taloushallinnon yhteistyöstämme yhdessä yrityksesi henkilökohtaisen vastuukirjanpitäjän kanssa. Talousasiamies toimii linkkinä, keskustelukumppanina, neuvonantajana ja kehittäjänä samalla kun kirjanpitäjä tuottaa laadukasta kirjanpitoa.

Neuvonnan ja asiakkuudenhoidon lisäksi Talousasiamiehemme tuottavat myös vaativampia yksittäisiä talouden ja taloushallinnon asiantuntijatoimeksiantoja tai toimivat ulkoistettuna talousjohdon asiantuntijana. Lue lisää talouden ja verotuksen asiantuntijapalveluistamme.

Talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen, verotuksen sekä liikejuridiikan erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Tutustu talouden ja verotuksen  sekä liikejuridiikan asiantuntijapalveluihimme.

Kattava toimialaosaaminen

Tilitoimistopalvelumme ovat käytössä eri toimialoilla. Asiakaskuntamme koostuu asiantuntija- ja ohjelmistokehityspalveluista sekä rakennus-, ravintola-, logistiikka- ja verkkokauppaliiketoimintaa harjoittavista tukku- ja erikoiskaupoista. Tutustu asiakkaisiimme

Yhteyshenkilö

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet

+35850 3305444

marko.salmi@balanco.fi

Balanco Accounting Oy Lahti

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Svihufvudinkatu 23 Lahti 15110

Pyydä tarjous: Balanco Accounting Oy Lahti


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.