Balanco Accounting Helsinki

Osoite: Mechelininkatu 3A, 00100 Helsinki

Arvoisesi kumppanuus kaikissa taloushallinnon asioissa

Balanco on nykyaikainen, reilu 140 taloushallinnon asiantuntijan tilitoimisto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Monipuolisella palvelullamme mahdollistamme aidon ja asiantuntevan kumppanuuden. Kumppanuuden, jolla on asiakkaalle merkitystä.

Tuemme ja autamme kasvua ja kehitystä tavoittelevia osakeyhtiöitä sekä myös kansainvälisesti toimivia konserneja menestymään. Olemme asiakkaidemme arvoinen tilitoimisto, jossa mietimme aina asiakkaalle sopivimman taloushallinnon ratkaisun. Taloushallintopalvelumme kivijalan muodostavat henkilökohtaisen palvelutiimin tuottamat kirjanpidon, palkkahallinnon ja tukipalveluiden sekä talouden, liikejuridiikan ja kansainvälistymisen asiantuntijapalvelut.

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Panostamme kumppanuuteen ja aktiiviseen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Aktiivisen yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa. On kyseessä pieni tai iso taloushallintoon liittyvä kysymys, voit aina olla meihin yhteydessä.

Kattava toimialaosaaminen 

Balancolla on kattavaa asiantuntemusta usean eri toimialan taloushallinnosta. Asiakaskuntamme koostuu asiantuntija- ja ohjelmistokehityspalveluista sekä rakennus-, ravintola-, logistiikka- ja verkkokauppaliiketoimintaa harjoittavista tukku- ja erikoiskaupoista. Tutustu asiakkaisiimme.

Balanco BI tiedolla johtamisen tueksi

Balanco BI on Netvisoriin integroitu raportointityökalu, jolla voidaan seurata yrityksen liiketoiminnan ja talouden keskeisiä mittareita sekä ennustaa niiden kehitystä. Balanco BI sopii yritysten talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelynkin tueksi. Balanco BI:ssä on visualisoituna keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Tutustu tarkemmin Balanco BI:hin.

Katso myös
Balanco Vantaa
Balanco Lahti
Balanco Oulu

Yhteyshenkilö

Milja Tarpinen

Myynti, uudet asiakkaat

040 673 1326

[email protected]

Balanco Accounting Helsinki

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Mechelininkatu 3A, 00100 Helsinki

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Balanco Accounting Helsinki


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.