Accountor Ylivieska

Osoite: Juurikoskenkatu 6 84100 Ylivieska

Yrityksesi osaava ja paikallinen kumppani Ylivieskassa

Accountor auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään. Olemme osaava ja ystävällinen talous-, palkka-, HR-, ja lakikumppani. Meillä on noin 1000 asiantuntijaa ja kokemusta kaikilta toimialoilta. Kun annat yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan hoidettavaksemme, saat lisäksi digitaaliset työvälineet tehostamaan yrityksesi toimintoja ja helpottamaan sinua rutiiniasioissa. Neuvomme ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti niin arkisissa asioissa kuin isommissakin muutoksissa.

Yrityksesi kasvaessa saatat tarvita talous-, palkka-, tai HR-asiantuntijaa yritykseesi. Autamme sinua rekrytoinnissa tai asiantuntijamme tulee hoitamaan tehtävää yritykseesi. Toteutamme tarvittaessa henkilöstökyselynne ja autamme kehittämään yrityksesi esimiestyötä.

Asioiminen kanssamme on helppoa ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Accountor Services on osa Accountor-konsernia, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin. Toimimme seitsemässä maassa.

Tutustu lisää: www.accountor.fi

Yhteyshenkilö

Tom Spaak

Myyntijohtaja

0405097096

tom.spaak@accountor.fi

Yhteyshenkilö

Terttu Koutonen

+358 40 50 43862

terttu.koutonen@accountor.fi

Accountor Ylivieska

Jätä yhteydenottopyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Juurikoskenkatu 6 84100 Ylivieska

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Accountor Ylivieska


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.