Monetor Oy

Osoite: Linturinteenkatu 1 Vuokatti 88610

Monetor Oy tuottaa asiakkailleen niiden liiketoimintaa ja kehittymistä tukevia talouspalveluja. Olemme yrittäjän kumppanina yrityksen elinkaaren eri vaiheissa ja palvelemme yrityksiä niiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Palveluvalikoimamme skaalautuu aina lakisääteisestä kirjanpidosta ja palkanlaskennasta vaativiin talousjohdon palveluihin saakka. Käytössämme olevat sähköiset järjestelmät mahdollistavat tiiviin yhteistyön ja antavat vapauden hoitaa talousasioista, milloin ja missä vain.

Tarjoamme palveluja myös projektiluonteisesti, autamme mm. yrityksesi liiketoiminnan analysoimisessa, päätöksenteossa, rahoitusvaihtoehtojen valinnassa ja rahoitus- ja hankehakemuksissa sekä omistajanvaihdoksessa.

Tällä hetkellä palvelemme asiakkaitamme seitsemästä asiantuntijasta koostuvan tiimin voimin. Oman tiimin lisäksi käytämme tarvittaessa erityisasiantuntijaverkostomme osaamista. Monetor Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen.

Monetor Oy

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Linturinteenkatu 1 Vuokatti 88610

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: Monetor Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.