EMU Growth Partners, Turun toimisto

Osoite: Köydenpunojankatu 14 Turku 20100

EMU Growth Partners on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää suomalaisten  kasvuyritysten taloushallintoa ja -johtamista. EMUn avulla taloushallintopalvelut eivät keskity ainoastaan tämän päivän tekemiseen, vaan skaalautuvat myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tuotamme moderneille kasvuyrityksille talouden hallinnan, neuvonnan ja ohjauksen palveluita. Sähköisen talous- ja palkkahallinnon lisäksi veroneuvonta, HR-palvelut ja lakiasioiden hoito sekä yritysjärjestelyt muodostavat palveluidemme ytimen. Olemme erittäin ylpeitä laajasta, kasvavasta ja kansainvälisestä asiakaskunnastamme.

Olemme asiakaslähtöinen ja empaattinen kasvukumppani. Tarjoamme yhdessä asiakkaan kanssa mietittyjä ratkaisuja yritysten liiketoiminnan jäsentämiseen, ymmärtämiseen ja johtamiseen. Olemme laajentaneet toimintaa Turkuun keväällä 2017, jotta voimme palvella paremmin myös Länsi-Suomen kasvuyrityksiä.

EMU – Hugging Your Business

Lisätietoja: www.emu.fi 

EMU Growth Partners, Turun toimisto

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Köydenpunojankatu 14 Turku 20100

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: EMU Growth Partners, Turun toimisto


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.