EMU Growth Partners, Turku

Osoite: Köydenpunojankatu 14 Turku 20100

EMU Growth Partnersilta saat  lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi koko joukon yrityksen kasvua tukevia palveluita – ja mikä parasta, kaikki samalta luukulta!

Meitä emulaisia on pian 100, joukkoomme kuuluu talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden lisäksi myös mm. juridiikan ja henkilöstöhallinnon timanttisia osaajia. Halusitpa sitten kehittää yrityksesi johtamista talouden avulla tai vuokrata HR-ammattilaisen hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa, meiltä löytyy apu!

Meillä ei mene myöskään sormi suuhun lakikiemuroiden kanssa. Me pidämme huolen yrityksesi taloudesta ensi vaiheista lähtien, jotta sinä voit keskittyä täysillä oman ydinbisneksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Henkilökohtainen palvelu on meille sydämen asia. Teemme töitä ilolla – ja se näkyy kaikessa mitä teemme! Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme tehdä juuri sinun arjestasi ja yrittäjyydestä piirun verran helpompaa.

EMU – Hugging Your Business

Lue lisää ja ota yhteyttä jo tänään: www.emu.fi

EMU Growth Partners, Turku

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Köydenpunojankatu 14 Turku 20100

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: EMU Growth Partners, Turku


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.