Digitilitoimisto

Osoite: Junakatu 9, Logomo Byrå, 20100 Turku

Digitilitoimisto on moderni tilitoimisto Turusta.

Digitilitoimisto on pieni ja ketterä sekä nykyaikainen sähköisten taloushallintopalveluiden tilitoimisto, jossa tiedetään, miten asiakasta palvellaan ja mitä yritykset tilitoimistolta toivovat. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset, monenlaisten toimialojen yritykset, jotka luottavat asiantuntemukseemme ja kokevat tilitoimistomme palvelut aitona voimavarana omassa liiketoiminnassaan.

Digitilitoimisto on perustettu palvelemaan yrityksiä, jotka kaipaavat tilitoimistolta muutakin kuin vain asioiden hoitamista ajallaan. Yrityksemme taustahenkilöiden kokemus on kultaakin kalliimpaa, eikä sitä haluta säilyttää lukittujen ovien takana. Perheyrityksen taustalla on pitkään erilaisissa yrityksissä toiminut pariskunta, Hans ja Mirja Ekholm, jolla on kokemusta yrittäjyydestä yhteensä yli 40 vuoden ajalta. Palvelumme on selkokielistä ja asiantuntevaa jonka lisäksi keskitymme vain olennaiseen ja pidämme asiat aina riittävän yksinkertaisina.

Tilitoimistomme kautta saat aina henkilökohtaista palvelua nopeasti silloin, kun sitä tarvitset. Meillä ei tehdä asioita liian hankalaksi yrittäjälle, päinvastoin. Helppokäyttöiset työkalut ja läpinäkyvä laskutus tekevät toiminnastamme sinulle enemmän kuin kannattavaa. Olemme vakavarainen yritys, joka konsultoi kaiken kokoisia yrityksiä tekemään omassa arjessaan tietoon ja lukuihin perustuvia kestäviä päätöksiä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia.

Mistä Digitilitoimisto tunnetaan?

Meidät tunnetaan siitä, että:
– Teemme työtä saumattomasti asiakkaan parhaaksi
– Reagoimme nopeasti ja asiantuntevasti jokaiseen yhteydenottoon
– Olemme joustava ja ammattitaitoinen kumppani
– Pysymme ajan tasalla viranomaisten, verojen ja lakien mahdollisista muutoksista
– Yhteistyö on yhtenäistä tilintarkastajien sekä muiden kolmansien osapuolien kesken

Jotta yritys voi menestyä ja kasvaa, toiminnan pitää olla kannattavaa.

Vakavaraisen yrityksen ideaalitilanne on se, että omaa pääomaa on riittävästi puskurina silloinkin, kun toiminta olisi hetkellisesti kannattamatonta. Tiedämme, että liiallinen velkaantuminen heikentää yrityksen mahdollisuutta selvitä taloudellisesti voittajana pitkässä juoksussa.

Riittävässä kassanhallinnassa laaditaan jatkuvasti laskelmia toiminnan kannattavuudesta ja selvitetään yrityksen maksuvalmiutta. Maksuvalmius tarkoittaa lyhykäisyydessään yrityksen pääoman riittämistä hoitamaan maksuvelvoitteita tässä hetkessä.

Räätälöimme jokaiselle yrittäjälle heidän tarpeitaan vastaavan kokonaisuuden kirjanpitoa, palkanlaskentaa, tilinpäätöstä sekä muita palveluita koskien. Tilitoimiston valintaan kannattaa uhrata aikaa, sillä ammattitaitoinen kumppani huolehtii siitä, että viranomaisilmoitukset, veroasiat ja kirjanpito ovat ajan tasalla sekä oikein tehty.

Täysin sähköisen tilitoimiston paras etu on se, että voimme palvella yrityksiä valtakunnallisesti. Meillä on mahdollisuus pitää palavereita etänä, mutta yhtä lailla meille voi tulla tapaamaan asiantuntijoitamme henkilökohtaisesti kahvikupin äärelle.

Digitilitoimiston kautta saat yrityksellesi ulkoistetun sihteerin, kirjanpitäjän, palkanlaskijan sekä yrityskonsultin saman katon alta. Tutustu rauhassa palveluihimme ja ota sen jälkeen yhteyttä niin kerromme, kuinka kokemuksemme alalta voi auttaa sinua kehittämään omaa liiketoimintaasi.

Perheyrityksemme pitää sydämen asianaan, että asiakkaat kokevat saaneensa aitoa huolenpitoa ja kokevat yrityksensä taloushallinnon hoitamisen vaivattomaksi.

Tervetuloa toimistollemme Turun Logomoon.

Yhteyshenkilö

Hans Ekholm

0400992962

[email protected]

Digitilitoimisto

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Junakatu 9, Logomo Byrå, 20100 Turku

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Digitilitoimisto


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.