Briviko Oy

Osoite: Hämeenpuisto 44 Tampere 33200

Briviko Oy:n pääliiketoiminta-alue on pk-yrityksille tuotettavat taloushallintopalvelut. Aputoiminiminä ovat Talous Briviko, It Briviko ja Konsultointi Briviko.

Palvelutuotteita ovat kirjanpito-, reskontra- ja palkanlaskentapalvelut sekä yritysjohdon talouskonsultointi. Erityispalveluina ovat sopimus- ja verokysymysten lakipalvelut sekä IT-tukipalvelut ja käyttöönotot.

Liikeideana on tuottaa kokonaisvaltaisia talous- ja hallintopalveluita, jotka edistävät asiakasyritystemme menestyksellistä liiketoimintaa. Olemme yhteistyökumppani, joka perehtyy asiakkaan bisnekseen ja pystyy näin tuottamaan merkittävää taloudellista hyötyä tarjoamalla tehokasta talouden, rahoituksen ja verotuksen suunnittelua ja mahdollistamalla reaaliaikaisen ja luotettavan talouden seurannan ja ennustamisen.

Pääasiakassegmenttinä ovat pirkanmaalaiset pienet ja keskisuuret yritykset, liikevaihdoltaan 0,3 – 10 miljoonaa euroa.

Yhteystiedot:

info@briviko.fi
050 57 55 223

Yhteyshenkilö

Jussi-Pekka Virtanen

Toimitusjohtaja

jussi-pekka.virtanen@briviko.fi

Yhteyshenkilö

Antti Kulmanen

Myyntipäällikkö

antti.kulmanen@briviko.fi

Yhteyshenkilö

Sasu Hovi

sasu.hovi@briviko.fi

Briviko Oy

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Hämeenpuisto 44 Tampere 33200

Pyydä tarjous: Briviko Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.