Savonlinnan Tilikeskus Oy

Osoite: Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna

Mahdollistamme helpomman elämän asiakkaillemme. Asiakkaanamme voit keskittyä liiketoimintaasi, kun huolehdimme taloudestasi. Kattava osaamisemme riittää – oli sitten kyse taloushallinnon prosessien kehittämisestä, verokonsultoinnista tai yritysjärjestelyistä.

Asiakkaanamme saat hoidettua kaiken talouteen ja verotukseen liittyvän asioinnin samassa paikassa. Nimetty vastuuhenkilösi tuntee Sinut ja liiketoimintasi, ja näin pystymme neuvomaan asiantuntevasti kaikissa asioissa. Meiltä ei tarvitse erikseen kysyä neuvoa vaan tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi oma-aloitteisesti.

Pidämme aina asiakkaamme ajan tasalla mm. lakimuutoksista ja kerromme parhaat vinkkimme liittyen esimerkiksi verotukseen. Ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme!

Yhteyshenkilö

Sari Naukkarinen

toimistopäällikkö

045 353 7033

sari.naukkarinen@sln-tilikeskus.fi

Savonlinnan Tilikeskus Oy

jätä yhteydenottopyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna

jätä yhteydenottopyyntö

Pyydä tarjous: Savonlinnan Tilikeskus Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.