Accountor Savonlinna

Osoite: Puistokatu 5, 57100 Savonlinna

Asiantunteva talouskumppanisi Savonlinnassa

Olemme Netvisor Premium+ -tason talouskumppanisi Savonlinnassa. Me Accountorilla autamme, kun yrityksesi tarpeet muuttuvat ja kasvavat. Siksi varmistamme, että taloustoimintosi kehittyvät rinnan liiketoimintasi kanssa.

Hoidamme luotettavasti kirjanpitosi ja palkanlaskentasi. Saat meiltä käyttöösi digitaaliset työkalut, jotka tehostavat taloustoimintojasi ja vapauttavat aikaa tärkeämpiin asioihin. Käytettävissäsi on koko ajan tasalla oleva taloustieto tukemassa liiketoiminnan päätöksissä. Autamme sinua myös lukujen tulkinnassa, hallitusraportoinnissa ja erilaisissa talouden luotaamisasioissa. Palveluksessamme on yli 150 KLT- tai PHT-sertifioitua asiantuntijaa ja meillä on kokemusta kaikilta toimialoilta.

Laske hinta-arvio yrityksesi kirjanpidolle kätevällä laskurillamme – Saat arvion heti

Palveluidemme kulmakiviä ovat:

Parhaat asiantuntijat

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme osaamiseen kehittämiseen, jotta meillä on loistavat valmiudet auttaa asiakkaitamme menestymään 1000 asiantuntijan voimin.

Automaatio 

Tehostamme taloushallintoasi automaation avulla, jotta hallinnolliset turhat rutiinit eivät turhaan kuormita.

Sujuvat palvelut 

Olemme kehittäneet alan edistyksellisimmät toimintamenetelmät, joiden ansiosta voimme luvata palvelevamme ajallaan ja oikein myös poikkeustilanteissa kuten asiantuntijamme poissaolotilanteissa.

Laatu

Varmistamme huippulaadun asiakaskohtaisten laatumittaristojen avulla. Prosessimme ovat laatusertifioitu (ISO9001 ja ISAE 3402) ja olemme auktorisoitu tilitoimisto.

Palveluidesi kehittäminen  

Yrityksesi yhteyshenkilö ja kirjanpitäjä huolehtivat, että yrityksesi palvelusi kehittyvät tarpeidesi mukana.

Tietosuoja ja tietoturva

Tietoturva ja tietosuoja on rakennettu toimintatapoihimme, joten meillä datasi on turvassa ja asianmukaisessa säilytyksessä.

Autamme yritystäsi myös HR-, laki- ja veroasioissa

Olemme asiantunteva kumppanisi myös HR- laki- ja veroasioissa. Saat meiltä HR-osaajat joko väliaikaisesti tai pitkäaikaisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Luonnollisesti tuomme tueksesi modernin HR-teknologian. Kauttamme onnistuu myös uusien osaajien monipuolinen rekrytointi ja soveltuvuusarviointi.

Autamme asiakkaitamme laki- ja veroasioissa. Ja tiedätkö mikä parasta? Taloushallinnon asiakkaanamme saat käyttää vuosittain puoli tuntia veloituksetta yrityslakimiehiemme apua.

Tutustu tarkemmin

Accountor Services on osa Accountor-konsernia, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin. Toimimme kuudessa maassa.

Yhteyshenkilö

Tom Spaak

Myyntijohtaja

0405097096

[email protected]

Accountor Savonlinna

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Puistokatu 5, 57100 Savonlinna

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Accountor Savonlinna


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.