Festum Accounting

Osoite: Isolinnankatu 22 B Pori 28100

Olemme yrityksen strateginen taloushallintokumppani. Toimimme johdon apuna ja tuotamme johdolle informaatiota päätöksentekoa varten. Perusratkaisuna meiltä saa perinteisen tilitoimistopalvelun, mutta vahvaa osaamistamme on myös taustastamme johtuen ohjelmistot, niiden käyttö sekä hyödyntäminen liiketoiminnan tukena. Voimme tarjota myös sparrausta asiakkaan myynnin kehittämiseen, liiketoimintakonsultointia, sekä verkkokauppaa harkitsevien yritysten konsultointia. Pystymme toimittamaan talous- ja kiinteistösihteeripalvelut Hausvise isännöintitoimistoille.

Haluamme tarjota yrityksille parasta madollista oikeaan tarpeeseen tulevaa palvelua. Vakiopakettiemme ulkopuolelle meillä on mahdollista räätälöidä kattava paketti talouden ja liiketoiminnan palveluita asiakkaillemme.

Festum

Yhteyshenkilö

Janne Eurén

Toimitusjohtaja

+358407456459

janne.euren@festum.fi

Festum Accounting

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Isolinnankatu 22 B Pori 28100

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Festum Accounting


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.