Festum Accounting, Pori

Osoite: Isolinnankatu 22 B Pori 28100

Pienen tilitoimiston sydän, ison tilitoimiston resurssit.

Olemme viidellä paikkakunnalla toimiva strateginen taloushallintokumppani, josta saat nimetyn kirjanpitäjän ja suorat puhelinnumerot oikeille henkilöille. Toimimme apunanne päätöksenteossa tuottamalla informaatiota ja sparraamme mm. myynnin kehittämisen, johtamisen ja verkkokauppamaailman saralla.

Perusratkaisuna meiltä saa perinteisen tilitoimistopalvelun, mutta taustastamme johtuen meillä on vahvaa osaamista ohjelmistoista, niiden käytöstä sekä hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Pystymme toimittamaan talous- ja kiinteistösihteeripalvelut Hausvise-isännöintitoimistoille.

Haluamme tarjota yrityksille parasta mahdollista, oikeaan tarpeeseen tulevaa palvelua. Vakiopakettiemme ulkopuolelle meillä on mahdollista räätälöidä kattava paketti talouden ja liiketoiminnan palveluita asiakkaillemme.

Festum

Yhteyshenkilö

Janne Eurén

Toimitusjohtaja

+358407456459

[email protected]

Festum Accounting, Pori

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Isolinnankatu 22 B Pori 28100

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Festum Accounting, Pori


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.