Birgit’s Net Accounting

Osoite: Isolinnankatu 24 Pori 21800

Teemme töitä kannattavuutesi eteen.

Yrityksen ja tilitoimiston välinen yhteistyö voi olla myös sujuvaa ja mutkatonta. Birgit’s Net Accounting on keväällä 2010 perustettu uuden ajan tilitoimisto, jossa sinua palvellaan henkilökohtaisesti, mutta moderneilla työkaluilla. Palvelukseesi saat vankan kokemuksen KLT-tason taloushallinnosta ja PHT-tason palkkahallinto-osaamisesta.

Birgit’s on laatutietoisen yrittäjän kumppani. Tavoitteemme on auttaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa kannattavasti. Palvelumme kattaa koko yrityksen elinkaaren perustamisneuvonnasta kasvunhallinan kautta sukupolvenvaihdoksiin. Yksilölliseen palveluumme kuuluu neuvonnan lisäksi myös tukea. Meillä on runsaasti kokemusta rahoituslaitosten, kuten Finnveran kanssa asioinnista. Tarvittaessa saat vaikka tukihenkilön mukaasi rahoitusneuvotteluihin.

Tarjoamme tilitoimistopalveluita luotettavasti ja joustavasti kaikille toimialoille ja eri yhtiömuodoille. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä – olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, asunto-osakeyhtiö, yhdistys tai yhteisö. Tunnemme eri yhtiömuotojen kirjanpidolliset haasteet ja otamme ne huomioon räätälöidessämme asiakkaallemme sopivia palvelupaketteja. Jätä taloushallinnon rutiinit meidän huoleksemme ja keskity ydinliiketoimintaasi.

Birgit’s Net Accounting

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Isolinnankatu 24 Pori 21800

Pyydä tarjous: Birgit’s Net Accounting


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.