Talousverkko Oulu

Osoite: Wervinginkuja A 9 a Oulu 90130

Oulussa toimiva tilitoimisto Talouskomppania Oy tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä taloushallintopalveluita joko sähköisesti tai perinteisesti. Yrittäjänä toimistossa on Anna Halminen.

Sähköinen tilitoimisto

Palvelemme asiakkaitamme enimmäkseen sähköisesti ja sähköinen taloushallinto on erityisosaamistamme. Olemme paikallinen toimija, joten tunnemme paikkakunnan toimintatavat erinomaisesti. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen kuitenkin sijainnista riippumatta.

Palvelu on henkilökohtaista ja mukautuu asiakkaan koon ja tarpeiden mukaan. Toimisto on täyden palvelun tilitoimisto, joten palvelu ei rajoitu lakisääteisiin alv-laskelmiin tai palkanlaskentaan. Tuemme, sparraamme ja ohjeistamme asiakkaitamme liiketoiminnan eri haasteissa.  Asiakas saa kaiken tarvitsemansa taloushallinnon palvelun yhdeltä luukulta.

Luota paikalliseen tilitoimistoon ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteyshenkilö

Anna Halminen

Yrittäjä

050 543 7846

[email protected]

Talousverkko Oulu

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Wervinginkuja A 9 a Oulu 90130

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko Oulu


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.